Software engineer Infrastructuur

Thales is op zoek naar een Software engineer Infrastructuur

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

De ontwikkeling van onze producten vindt plaats in multidisciplinaire en zelfsturende Agile Scrum teams. Als Software engineer Infrastructuur ben je onderdeel van een scrum team. In deze rol ben je samen met je teamgenoten verantwoordelijk voor het definiƫren, ontwerpen, ontwikkelen en testen van het te verzetten werk. Het Platform team zorgt ervoor dat de infrastructuur aan boord van marineschepen aan de stringente eisen voldoet. Hiervoor hebben we verschillende soorten engineers nodig. Deze rol vereist dan ook dat je naast software engineering mee kan werken aan IT infrastructuur gerelateerde taken, zoals het integreren van software of het (middels Java en Cucumber) ontwikkelen van automatische testen ten behoeve van netwerk engineering. De rol vereist dan ook flexibiliteit, omdat je verschillende werkzaamheden kan hebben afhankelijk van de backlog.


Bij Thales solliciteer je niet op een functie, maar op een loopbaan. Ontwikkeling en groei worden van je verwacht.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Over jouw team

Thales Nederland is actief in de sectoren Defensie en Veiligheid en is, met meer dan 2000 werknemers, een top leverancier van hightech banen. Productinnovatie en snel anticiperen op de nieuwste technologische mogelijkheden zijn de drijfveren van ons bedrijf. Voorbeelden zijn radar-, communicatie- en command & control systemen voor marineschepen en communicatie-, beveiligings- en betaalsystemen voor de handel en industrie. Thales Nederland is onderdeel van de Thales Group, met een personeelsbestand van 80.000 mensen in meer dan 50 landen, waardoor het een van de grootste elektronicabedrijven in Europa is.


Voor de afdeling Platform binnen Applications engineering zijn we op zoek naar een getalenteerde Software engineer Infrastructuur. De Platform afdeling draagt zorg voor de beveiligde, redundante, hightech infrastructuur aan boord van marineschepen, die multipurpose worden ingezet; van piraterij, ballistic missile defense tot aan vredesmissies. Infrastructuur legt daarmee de basis en is een essentieel onderdeel van de integratie voor sensoren, actuatoren en het Combat Management Systeem aan boord van een schip.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111