Stage-/Afstudeeropdracht - HBO/WO - Informatica. High Fidelity Prototype tool

Thales Nederland heeft een Stage-/Afstudeeropdracht beschikbaar. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw opdracht wordt het verbeteren van de High Fidelity Prototype tool, data elk bestaande HMI component veranderd in een 'drag- en droppable' component. De tool maakt gebruik van een adaptatie van Docking Frames (http://www.docking-frames.org).


De prototype tool is bedoeld om bestaande HMI te herstructueren van lopende applicaties en de mogelijkheid te geven om de layout compleet aan te passen.


Ben je ge├»nteresseerd? Heb je goede/leuke idee├źn? Wil je meer weten? Solliciteer nu!

Functievereisten

  • Linux, Java, User Interface, Java Swing.

Aanbod

  • Een interessante stage-/ of afstudeerplek binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving;
  • Een comfortabele, flexibele werkplek in een moderne omgeving;
  • Een prima stagevergoeding;
  • Een eigen studentenvereniging waarbij je kunt deelnemen aan educatieve en leuke activiteiten.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

In Nederland, waar meer dan 2200 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).


Over de afdeling:

De software afdeling van het Application Engineering cluster is verantwoordelijk voor de software ontwikkeling van het Combat Management en Radar- en Optische sensoren voor wereldwijde marines- en defensie systemen. Het werk wordt uitgevoerd in multi-disciplinaire agile teams met specialisten in software-/systeem-/testontwikkeling en functioneel ontwerp.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales Nederland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111