Manufacturing Planner

Thales is op zoek naar iemand voor de functie van Manufacturing Planner.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

De week begint met een bespreking met je collega om te bepalen welke werkorders deze week gestart moeten worden. Vervolgens breng je in kaart hoe de leveringen aan onze klanten er deze en de komende weken uit zien. 

In de middag bespreek je eventuele aandachtspunten die je ziet in de lopende werkorders met de workcell leiders, zodat de afgesproken leverdata niet in gevaar komen.



Dinsdag ben je een groot deel van de dag bezig om informatie te verzamelen en werkorders te starten, zodat de werkvoorraad bij productie op een goed niveau blijft. Gedurende de week verwerk je de nieuwe data in de operationele planning en bespreek je de aanpassingen met de tactisch planner. 



Woensdagmiddag spreek je samen met de tactisch planner met onze grootste klant om samen de planning door te nemen en eventuele knelpunten te bespreken. Afhankelijk van de uitkomst heb je nog een gesprek met de workcell leiders of de kwaliteitsmedewerkers. Daarnaast zorg je ervoor dat de verzendadviezen voor onze klanten worden gemaakt



Op donderdag heb je contact met een van onze subcontractors om wat werk uit te zetten dat we zelf technisch niet kunnen maken. Deze inkooporder maak je in het ERP systeem.  



Op de laatste werkdag besteed je wat tijd aan je key user rol van de applicatie waarmee we de productie aansturen. Je overlegt met operators eventuele nieuwe change requests en vraagt die aan bij de IT afdeling.


De belangrijkste taken zijn:


  • Verantwoordelijk voor de operationele planning (korte termijn), zodat de klantwensen worden gehaald
  •  Bewaken van de voortgang van de planning en waar nodig maatregelen nemen om bij te sturen
  • Zorgen voor een soepel logistiek proces waar de materialen en productiecapaciteit afgestemd is
  •  Continue verbeteren van de logistieke planningsprocessen en de applicatie voor productieaansturing

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Binnen de Supply Chain van de Naval organisatie is de afdeling Aerospace, building-blocks & Sub-assemblies (ca. 70 personen) verantwoordelijk voor de assemblage en het testen van units voor Thales Systemen en Aerospace producten. De afdeling kent een drietal workcells voor de verschillen subsystemen. De stafafdeling heeft een cluster manufacturing planning die verantwoordelijk is voor de logistieke processen voor de gehele afdeling. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111