Software Test Manager

Thales is op zoek naar een Software Test Manager.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Software Test Manager vul je software management rollen in voor integratie validatie verificatie en kwalificatie  die lopen binnen de afdeling Applications. In deze rollen ben je verantwoordelijk voor het tijdig, kosteneffectief en met de juiste kwaliteit opleveren van gekwalificeerde combat management systemen. Dit door rechtstreeks leiding te geven aan een Test-Team,  waarin je leiding geeft aan een team dat verantwoordelijk is voor het configureren, testen en kwalificeren van klant-specifieke oplossingen gebaseerd op generieke producten. Effectieve samenwerking met een veelheid aan stakeholders is daarbij essentieel.


Je bent onderdeel van een groep van Software test Managers die samen de verantwoordelijkheid hebben voor het managen van de werkpakketten die binnen de IVVQ afdeling vallen. Als groep wisselen jullie regelmatig ervaringen uit en stellen verbeteringen voor in onze werkwijze en voeren die uit. Daarnaast hebben Software Test Managers ook een leidende rol in het creëren van kostenschattingen die gemaakt worden als onderdeel van klantenaanbiedingen.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Binnen cluster Naval Engineering is de afdeling Applications onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Combat & Information Management Systemen voor marineschepen en de integratie hiervan met sensor- en wapensystemen. Deze complexe systemen bevatten geavanceerde oplossingen op het gebied van informatieverwerking, informatiemanagement, gebruikersinteractie en sensor- en wapenaansturing. Onze software biedt daarmee essentiële ondersteuning voor missies variërend van piraterijbestrijding tot verdediging tegen langeafstandsraketten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111