Stage-/afstudeeropdracht - Psychologie, Human Factors

Thales is op zoek naar een stagiair/afstudeerder Psychologie, Human Factors. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-5-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Wij streven in het team naar de ontwikkeling van optimale user interfaces and workflows voor innovatieve geautomatiseerde systemen. Dit soort systemen kenmerken zich door het leveren van output waar een onzekerheid aan vast zit, en het kunnen verschuiven van de verantwoordelijkheid tussen mens en systeem. In dit stage/afstudeer project zal een literatuur studie worden uitgevoerd om kennis over deze thema’s in kaart te brengen om daaruit ontwerp principes te distilleren.

Functievereisten

Je hebt ervaring in het doen van literatuuronderzoek en geeft graag structuur aan nieuw vergaarde kennis. Je bent geïnteresseerd in theorieën en weet deze toe te passen in de praktijk.

Verder heb je affiniteit met innovatieve systemen en bent geïnteresseerd in de mogelijkheden van AI.

Aanbod

  • Een interessante stage-/ of afstudeerplek binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving;
  • Een comfortabele, flexibele werkplek in een moderne omgeving;
  • Een prima stagevergoeding;
  • Een eigen studentenvereniging waarbij je kunt deelnemen aan educatieve en leuke activiteiten.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

In Nederland, waar meer dan 2200 medewerkers werkzaam zijn, hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen en onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft).


Informatie over de afdeling en het team

Thales Research & Technology (TRT) verricht onderzoeks- en innovatiewerkzaamheden ten behoeve van Thales-producten. TRT onderzoekt de potentie van nieuwe technologieën (ook zelf ontwikkelde) en bepaalt middels experimentatie of deze ingezet kunnen worden ten behoeve van de productportfolio.


Binnen het Human Factors-team worden er o.a. nieuwe gebruikersconcepten gecreëerd. De hoofdactiviteiten van het team richten zich momenteel op informatiedeling, shared situational awareness, human-machine teaming en explainable AI.


Ons team werkt voornamelijk in Delft, maar (gedeeltelijk) werken vanuit Hengelo is ook mogelijk. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om digitaal te werken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111