Executive Management Trainee

Thales is looking for an Executive Management Trainee.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Een uitdagende en dynamische job, want je bent het “gezicht” van het managementteam binnen de organisatie en de rechterhand van de CEO. Je faciliteert de besluitvorming van het management team, je draagt zorg voor de kwaliteit en effectiviteit daarvan en slaat een brug tussen het management en de rest van de organisatie.


Adequate ondersteuning van de CEO is een must; je neemt werk uit handen, bijvoorbeeld door het inhoudelijk voorbereiden van meetings en het schrijven van speeches, en geeft richting aan de administratieve ondersteuning door onder meer prioriteiten te stellen aan de tijdsbesteding van de CEO (en het management team).


De functie biedt ruimte om verschillende (inhoudelijke) onderwerpen onder je hoede te nemen om de organisatie vanuit verschillende perspectieven te leren kennen, afhankelijk van eigen wensen en behoeften binnen de organisatie. Door de brede insteek van de functie, zal je in relatief korte tijd verschillende competenties kunnen (door)ontwikkelen en maak je snel kennis met de vele verschillende aspecten binnen onze organisatie.


Na 2 á 3 jaar zet je een volgende stap in je carrière binnen Thales Nederland of internationaal binnen de Thales Group.


De belangrijkste taken zijn:


  • Ondersteunen van de CEO het managementteam op inhoudelijk, tactisch en strategisch vlak;
  • Ondersteunen van de CEO en het managementteam bij de inhoudelijke voorbereiding en tijdens diverse vergaderingen;
  • Het bewaken van MT-afspraken en richtlijnen en zorgen voor eventueel interne communicatie daarover;
  • Het zijn van de schakel tussen de organisatie en het managementteam;
  • Inhoudelijke onderwerpen zelfstandig of in projectvorm oppakken.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

In deze rol ben je onderdeel van het Thales Nederland management team. Je werkt direct samen met de CEO en het secretariaat.

Solliciteren

By clicking the application button, you will be navigated to the website of Thales. In case the link is not working anymore, the vacancy has expired and you will no longer be able to apply. We try to keep our job database as up-to-date as possible, we would very much appreciate it if you could let us know in case a link is not working? You can do this by sending an e-mail to vacatures@twente.com. 

Would you like to be kept up-to-date about other interesting jobs in Twente, then sign up here and create your own job account!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111