Quality Assurance Manager within Supply Chain

Thales is op zoek naar een Quality Assurance Manager within Supply Chain.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij bent de vertegenwoordiger van QCS binnen de SRC productielijn. Het is jouw doel om de kwaliteit en volwassenheid van SRC te verbeteren door het operationele- en managementteam te ondersteunen. Jij zorgt ervoor dat de beschikbare processen, methodes, werkwijzen en tools betrouwbaar zijn, geïmplementeerd zijn en gebruikt worden en dat de gebruikers getraind zijn op het benodigde niveau.

Binnen de SRC productielijn ben jij het aanspreekpunt als het gaat om hulp bij het toepassen van processen, werkwijzen en tools, het monitoren van kwaliteit op verschillende niveaus, identificeren en (helpen bij het) oplossen van structurele problemen op de werkvloer.

Jij hebt nauw contact met de QA’s van de andere productielijnen, projecten en producten en samen stemmen jullie je werkzaamheden af. Met de QA’s van de andere productielijnen en de Industry Quality Leader bekijk je het grotere plaatje en werken jullie aan verbeterprogramma’s om de productie klaar te stomen voor de toekomst.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een nieuwe collega met:

 • Een Technisch HBO werk- en denkniveau.
 • Relevante werkervaring in een kwaliteitsfunctie.
 • Aantoonbare ervaring met problem solving / RCA technieken.
 • Gedegen interesse en ervaring met High-tech systemen, bijbehorende processen en kwaliteitsborging, werken in het defensie domein.
 • Kennis van ISO9001, AS9100.
 • Een open houding en en iemand die zich thuis voelt in een team.

Aanbod

 • Een uitdagende baan in een leuk team binnen onze high-tech, innovatieve werkomgeving. Inclusief alle ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen de organisatie, bijvoorbeeld op technisch, commercieel of internationaal vlak.
 • Waardevolle internationale samenwerkingen met collega’s uit 68 landen.
 • Een comfortabele werkplek in een moderne omgeving, met aandacht voor flexibiliteit en de juiste work-life balance.
 • Een goed salaris, passende reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om jaarlijks jouw arbeidsvoorwaarden te personaliseren: je kunt bijvoorbeeld vrije dagen ruilen voor internetkosten, ons fietsenplan, bedrijfsfitness en verhuiskosten.
 • 40 vakantiedagen per jaar. Ja, echt.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

Je komt te werken in de afdeling Quality and Customer Satisfaction (QCS) van Thales Naval. Jij wordt de QA manager voor de Sensors, Racks and Cabinets productielijn (SRC). Binnen de Supply Chain van de Naval organisatie is de afdeling SRC verantwoordelijk voor de assemblage en het testen van units voor Thales Systemen. De afdeling bestaat uit 3 workcells met ieder zijn eigen expertise. Dit is een gedreven afdeling die volop in beweging is.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111