Cybersecurity Systems Engineer

Thales is op zoek naar een Cybersecurity Systems Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

De geavanceerde radar- en combatmanagementsystemen die ontwikkeld worden bij Thales worden steeds complexer. Ze bestaan uit complexe hardware- en softwarecomponenten die met elkaar communiceren. Als cybersecurity systems engineer heb je de belangrijke taak om de cyber-risico’s voor onze klanten tot een minimum te beperken, door het toepassen van “security by design” principes in onze projecten.

Tijdens de aanbiedingsfase houd je je bezig met het analyseren van klanteneisen op het gebied van cybersecurity en kom je middels een risico- en haalbaarheidsanalyse tot systeemeisen voor de te leveren solution.

In de vroege ontwikkelingsfase van het systeem voer je een risicoanalyse uit, waarbij je o.a. de geschikte security controls identificeert die gedurende het ontwikkeltraject verder uitgewerkt gaan worden. Je ondersteunt bij de onderbouwing richting de klant dat de uiteindelijk opgeleverde solution voldoet aan de klanteisen.

Je kunt als starter in deze rol aan de slag, maar zeker ook als je al een uitgebreid track-record hebt op dit gebied en je jezelf nog verder wilt ontwikkelen.


De belangrijkste taken zijn:

  • Analyseren van klanteneisen en bewaken tracability tussen klanteisen en producteigenschappen;
  • Vaststellen van security-eisen voor specifieke (deel)systemen in hardware en software;
  • Aanspreekpunt voor onderaannemers.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

De afdeling System Engineering is verantwoordelijk voor het ontwerp van nieuwe producten en services, en het aansturen van de software- en hardware-ontwikkeling. Binnen deze afdeling zijn de specialisten uit het team Cyber Engineering verantwoordelijk voor de aspecten op het gebied van cyber.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111