Cybersecurity Specialist

Thales is op zoek naar een Cybersecurity Specialist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

De geavanceerde radar- en combatmanagementsystemen die ontwikkeld worden bij Thales worden steeds complexer. Ze bestaan uit complexe hardware- en softwarecomponenten die met elkaar communiceren. Als cybersecurity specialist heb je de belangrijke taak om de cyber-risico’s van onze producten tot een minimum te beperken, door als onderdeel van een multidisciplinair team jouw kennis over cyber in te brengen.

Dit kan bijvoorbeeld een team zijn dat zich bezig houdt met productontwikkeling of het testen van onze producten, maar je zult je ook bezighouden met onderzoek naar nieuwe manieren om onze producten nog meer resilient tegen cyberdreigingen te maken.

Je kunt als starter in deze rol aan de slag, maar zeker ook als je al een uitgebreid track-record hebt op dit gebied en je jezelf nog verder wilt ontwikkelen.

De belangrijkste taken zijn:

  • Ondersteunen van product- en projectteams als specialist;
  • Meedenken over hoe om te gaan met de toekomstige dreigingen;
  • Inhoudelijk bijdragen aan onderzoek naar toekomstige manieren om onze producten nog veiliger te maken.

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

De afdeling System Engineering is verantwoordelijk voor het ontwerp van nieuwe producten en services, en het aansturen van de software- en hardware-ontwikkeling. Binnen deze afdeling zijn de specialisten uit het team Cyber Engineering verantwoordelijk voor de aspecten op het gebied van cyber.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Thales. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA Hengelo
074 - 2488 111