Stage-opdracht - HBO - Informatica: Applicatie voor Tactival Scenario replay and Evaluation

Thales in Twente zoekt een stagiair(e) op het gebied van informatica! Bekijk snel deze uitdaging!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-11-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Voor een project in het defensie domein is behoefte aan een programma dat kan worden gebruikt voor het naspelen van tactische situaties. Door middel van embedded devices wordt de positie en de acties van eenheden gelogged. De bewegingen van deze eenheden en de acties moeten naderhand kunnen worden geëvalueerd. Hiervoor is behoefte aan een applicatie die deze data gebruiksvriendelijk en intuitief kan visualiseren.


Deze opdracht omvat het ontwerp, implementatie en testen van een dergelijke applicatie. Deelvragen hierbij zijn:

  • 1. Analyse van benodigde data voor de evaluatie.
  • 2. Opstellen van de gebruikerseisen
  • 3. Selectie van programmeer taal en GUI framework (Applicatie moet zowel op Windows als Linux draaien)
  • 4. Implementatie van de applicatie
  • 5. Testen van de applicatie middels gesimuleerde en echte data

Functievereisten

  • Object Oriented Programming, data visualisation, GUI ontwerp, Human Machine Interaction

Aanbod

At Thales we provide CAREERS and not only jobs. With Thales employing 65,000 employees in 56 countries our mobility policy enables thousands of employees each year to develop their careers at home and abroad, in their existing areas of expertise or by branching out into new fields. Together we believe that embracing flexibility is a smarter way of working. Great journeys start here, apply now!

Bedrijfsprofiel Thales Nederland

‘The people we all rely on to make the world go round – they rely on Thales’. In een wereld die steeds sneller, meer onvoorspelbaar en vol mogelijkheden is, komen ze bij ons met grote ambities: om jouw leven beter en veiliger te maken. Onze medewerkers, die een uniek gevarieerd geheel vormen van expertise, talenten en culturen, ontwikkelen en leveren buitengewone hightechoplossingen. Van de 68.000 talenten in 54 landen zijn er 2000 werkzaam in Nederland. We zijn een van de grootste hightech-werkgevers op het gebied van veiligheid en bescherming.

We helpen onze klanten om slimmer te denken en sneller te handelen op het gebied van transport, defensie, ruimtevaart, luchtvaarttechniek en cyberspace, om een steeds grotere complexiteit en daarbij onderweg elk beslissend moment te beheersen. We spelen dan ook een leidende rol in de digitale transformatie, waarbij we ons focussen op kunstmatige intelligentie, big data & data-analyse, connectiviteit, mobiliteit en het ‘internet of things’ en cybersecurity.

In Nederland hebben we vestigingen in vier steden: Huizen, Delft, Eindhoven en Hengelo (hoofdkantoor). Samen met een uitgebreid ecosysteem van kennispartners, klanten en leveranciers werken we aan radars voor zeeschepen, cybersecurity-oplossingen, transportsystemen, communicatieapparatuur voor landstrijdkrachten, cryogene koeloplossingen, onderzoek & ontwikkeling voor radartechniek (in samenwerking met TU Delft) en onderzoek & ontwikkeling voor serious gaming (in samenwerking met de Universiteit Twente).

De Thales vestiging in Huizen is met ca. 300 medewerkers actief op het gebied van communicatiesystemen, cybersecurity en transportsystemen.

De Innovation Research & Technology (IRT) groep ondersteunt de lokale productlijnen met het onderzoeken en toepasbaar maken van nieuwe innovaties in nationale en internationale onderzoeksprojecten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van Thales in Twente! Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 49
7554 PA HENGELO
074 - 2488 111