Medewerker Technische Dienst

Ter Steege is op zoek naar een Medewerker Technische Dienst.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als zelfstandig medewerker technische dienst heb je een dynamische en afwisselende functie. Je bent aanspreekpunt en adviseur voor onze relaties en de interne klanten van Ter Steege Bouw Vastgoed. Jouw taken zijn:

  • Onderhouden, repareren en reinigen van machines en gereedschappen;
  • Oplossen van storingen aan machines, materieel en installaties;
  • Opnemen en verwerken van bestellingen;
  • Zorgdragen voor en bijhouden van het tijdig keuren van gereedschappen en materieel.


Jij staat altijd klaar om advies te geven en hebt oog voor het naleven van regels en wetten op het gebied van Milieu, Veiligheid, Arbo en VCA**.

Functievereisten

Je hebt een elektrotechnische opleiding afgerond en wordt enthousiast van alles wat met elektra en materieel te maken heeft. Je hebt voldoende kennis van Outlook, Excel en Word. Al ervaring met Business Central? Dat is een pre. Je weet hoe machines, materieel en installaties worden ingezet. Je functioneert zelfstandig, maar werkt ook graag in teamverband. Verder zie je wat er gebeuren moet en weet je hoe belangrijk goede communicatie is. Je bent proactief en stelt je flexibel op. Zo werkt dat bij ons. Je krijgt er waardering, voldoening en dus werkplezier voor terug.

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Je gaat aan de slag bij Ter Steege Materieel. Een dienstverlenende, faciliterende spil in mobiliteit en materieel binnen Ter Steege Groep. Kom je bij ons werken? Dan maak je onderdeel uit van een enthousiast team. Het werkgeluk van onze medewerkers staat voorop. Wij bieden jou een fijne werkplek met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur is te beschrijven als nuchter met korte lijnen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt gewaardeerd.


Ter Steege Bouw Vastgoed heeft in juni 2024 de Integron Medewerkerbeleving Award gewonnen in de categorie ‘Meest aanbevolen door medewerkers’ (Hoogste eNPS). Onze medewerkers spreken zich positief uit over Ter Steege. Dat is de basis van ons bedrijf, en daar zijn we trots op!  Naast een fijne werksfeer bieden we meer:


  • Een marktconform salaris volgens CAO bouw & Infra;
  • Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen;
  • Aandacht voor jouw gezondheid dankzij ons vitaliteitsprogramma ‘Ter Steege in Beweging’;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Collectieve regelingen zoals een leasefietsregeling en vrijwilligersverlofregeling.


Ter Steege Materieel maakt onderdeel uit van Ter Steege Groep. Ter Steege is al meer dan 110 jaar een echt familiebedrijf. Ter Steege Materieel levert het materieel dat nodig is op de bouwplaatsen van Ter Steege Bouw Vastgoed en beheert het volledige wagenpark van Ter Steege Groep. We zien onszelf als een klantgericht, sociaal en maatschappelijk bedrijf met aandacht voor het klimaat en onze omgeving en zetten ons daar dan ook volop voor in. We gaan voor goede resultaten en bouwen samen graag aan mooie en duurzame projecten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000