Uitvoerder

Ter Steege is op zoek naar een Uitvoerder

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
30-4-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij ziet gebouwen groeien, dankzij jouw werk. Jij neemt het voortouw bij één of meerdere bouwprojecten en weet jouw collega’s te motiveren. Door jouw planning zijn er altijd genoeg collega’s, partners en is er voldoende materieel aanwezig. De kwaliteit en veiligheid zijn in jouw handen en tijdens werkbesprekingen koppel jij de voortgang terug aan je leidinggevenden.

Functievereisten

Jouw basis is minimaal een Mbo-opleiding in de richting van Bouwkunde. Ervaring met hoogbouw is een pré. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je verantwoordelijkheid neemt, goed om kan gaan met stressvolle situaties en gedreven en enthousiast je werkzaamheden oppakt. Je ziet wat er gebeuren moet, je bent proactief en stelt je flexibel op. Zo werkt dat bij ons. Je krijgt er waardering, voldoening en dus plezier voor terug.

Aanbod

Je gaat aan de slag bij Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn. Een ontwikkelende bouwer, voornamelijk actief in het bouwen en ontwikkelen van woningen, appartementen en zorggebouwen. Ook renovatie behoort tot onze werkzaamheden. Kom je bij ons werken? Dan maak je onderdeel uit van een enthousiast en ambitieus team. Wij bieden jou een fijne werkplek met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur is te beschrijven als nuchter met korte lijnen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Naast een fijne werksfeer bieden we meer:

  • Salaris volgens CAO Bouw & Infra;
  • Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen;
  • Aandacht voor jouw gezondheid dankzij ons vitaliteitsprogramma Ter Steege in Beweging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Collectieve regelingen zoals een leasefietsregeling;
  • En gaat het goed met het bedrijf? Dan deel jij daar als medewerker in mee.

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Ter Steege Bouw Vastgoed Apeldoorn maakt onderdeel uit van de Ter Steege Groep. Ter Steege is al meer dan 110 jaar een echt familiebedrijf. We zien onszelf als een klantgericht, sociaal en maatschappelijk bedrijf met aandacht voor het klimaat en onze omgeving en zetten ons daar dan ook volop voor in. We gaan voor goede resultaten en bouwen samen graag aan mooie én duurzame projecten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000