Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider lever je een belangrijke bijdrage in het voortraject en de realisatie van de projecten van Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
1-4-2024
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider lever je een belangrijke bijdrage in het voortraject van de projecten van Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Als onderdeel van het projectteam zorg jij voor een goede werkvolgorde, het maken van planningen vind je een uitdaging en gaat je goed af. In bouwteamtrajecten wordt je vroegtijdig betrokken om tot een goed uitvoerbaar project te komen. Ook lever je de technische input aan onze BIM-modelleurs. Je stelt contracten met leveranciers en onderaannemers op, bestelt de materialen en controleert gegevens op juistheid. Daarnaast ondersteun je de projectleider en uitvoerder bij o.a. voortgangsrapportage, kostenbewaking, meer- en minderwerk en inkoop.

Functievereisten

Je basis is je Mbo- of Hbo-opleiding in de richting van Bouwkunde. Je bent klantgericht, communicatief sterk, een echte teamspeler en wil je graag verder ontwikkelen. Je ziet wat er gebeuren moet, bent proactief en stelt je flexibel op. Zo werkt dat bij ons. Je krijgt er waardering, voldoening en plezier voor terug.

Aanbod

  • Salaris volgens CAO Bouw & Infra
  • Veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen;
  • Aandacht voor jouw gezondheid dankzij ons vitaliteitsprogramma Ter Steege in Beweging;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Collectieve regelingen zoals een fietsleaseregeling en mogelijkheid tot thuiswerken;
  • En gaat het goed met het bedrijf? Dan deel jij daar als medewerker in mee.

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Je gaat aan de slag bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Een ontwikkelende bouwer, actief in het bouwen, ontwikkelen en renoveren van woningen. Kom je bij ons werken? Dan maak je onderdeel uit van een enthousiast en ambitieus team. Wij bieden jou een fijne werkplek met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur is te beschrijven als nuchter met korte lijnen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en eigen initiatief wordt gewaardeerd.


Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen maakt onderdeel uit van de Ter Steege Groep. Ter Steege is al meer dan 110 jaar een echt familiebedrijf. We zien onszelf als een klantgericht, sociaal en maatschappelijk bedrijf met aandacht voor het klimaat en onze omgeving en zetten ons daar dan ook volop voor in. We gaan voor goede resultaten en bouwen samen graag aan mooie én duurzame projecten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000