Coördinator ICT & Technische ontwikkelingen

Ter Steege Groep is op zoek naar een Coördinator ICT & Technische ontwikkelingen. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
24-2-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Voor jou staat het IT-gebruikersgemak van je collega’s centraal. Dit betekent dat je advies geeft over het vervangen van devices, technische aansluitingen realiseert en je collega’s adviseert op het gebied van technische problemen. Aan de andere kant denk je actief mee in strategische IT-vraagstukken. Kortom: dankzij jouw werk loopt alles op IT-gebied op rolletjes binnen Ter Steege. 


Beveiliging, kwaliteit en continuïteit van de 450 werkplekken zijn leidend in jouw werk. Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Dus zie je iets wat beter kan? Dan ga je, samen met de directie, Applicatie Manager en IT-coördinatoren van onze werkmaatschappijen, aan de slag om jouw innovatieve ideeën en verbeteringen door te voeren.  


In jouw functie ondersteun je alle lagen van de organisatie. Dit betekent dat je regelmatig op verschillende locaties van Ter Steege te vinden bent: op onze kantoren of onze bouwplaatsen. En is er een storing? Door de korte lijntjes met onze IT-partners zorg jij dat de storing snel verholpen is, zodat je collega’s zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen. Daarnaast weet jij alles over document- en datatoegang en ben jij het aanspreekpunt als het gaat om onze zakelijke telefonie. 

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Je gaat aan de slag bij Ter Steege Holding. Ter Steege Holding voert de directie over de bedrijven van Ter Steege Groep en ondersteunt de bedrijven op het gebied van automatisering, marketing en HRM. Ter Steege Holding bestaat uit een klein team van 12 mensen die allemaal werken vanuit het kantoor in Rijssen.  


Ter Steege is al 110 jaar een echt familiebedrijf. We zien onszelf als een klantgericht, sociaal en maatschappelijk bedrijf en zetten ons daar dan ook volop voor in. We gaan samen voor goede resultaten en bouwen graag aan mooie projecten. Het werkgeluk van onze medewerkers staat voorop. Daarom zijn er op z’n tijd personeelsfeestjes, borrels en activiteiten, zetten we vol in op het opleiden van onze medewerkers en zijn er veel collectieve regelingen waar jij voordeel uit haalt. Denk bijvoorbeeld aan onze leasefietsregeling en de mogelijkheid om deels thuis te werken. En wist jij dat Ter Steege in 2022 uitgeroepen werd tot het fitste bedrijf van Twente? We zetten actief, én met resultaat, in op gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Hiervoor hebben we onder andere Ter Steege in Beweging op touw gezet en organiseren we regelmatig sportieve activiteiten. En om jouw extra te ondersteunen in jouw gezondheid ontvang je jaarlijks 100 euro die je kunt besteden aan leefstijl en beweging.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000