Uitvoerder Renovatie

Staat voor jou een veilige bouwplaats voorop? En sta jij voor kwaliteit? Dan is Ter Steege Groep op zoek naar jou! In deze functie werk jij voor woningcorporaties en verbeter en verduurzaam jij samen met jouw team series woningen. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
28-4-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Dankzij jouw werk zie jij bestaande woonwijken zichtbaar veranderen. Je werkt voor woningcorporaties en verbetert en verduurzaamt samen met jouw team series woningen. Je stuurt op planning en bewonerstevredenheid en weet medewerkers en ketenpartners op de juiste manier aan te sturen. Een veilige bouwplaats staat voor jou voorop en jij staat voor kwaliteit.

Functievereisten

Jouw basis is minimaal een MBO opleiding in de richting van Bouwkunde. Je hebt ervaring met groot onderhoud of renovatie projecten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je verantwoordelijkheid neemt, goed om kan gaan met bewoners/huurders en gedreven en enthousiast je werkzaamheden oppakt. Je ziet wat er gebeuren moet, je bent proactief en stelt je flexibel op. Je krijgt er waardering, voldoening en dus plezier voor terug.

Aanbod

Je gaat aan de slag bij Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen. Onze projecten zijn een mooie mix van renovatie- en nieuwbouwprojecten, veelal op beperkte reisafstand van onze vestigingsplaats. Ter Steege is een sociaal en maatschappelijk betrokken bedrijf. We hebben aandacht voor onze omgeving, voor het milieu en voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En we zetten actief in op de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Naast een fijne werksfeer bieden we je voldoende gelegenheid tot het volgen van opleidingen en trainingen. Hiermee krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen. Werken bij Ter Steege betekent werken met passie en plezier en alles doen om de beste in ons vak te zijn.

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Als je met plezier naar je werk gaat, goed in je vel zit en je persoonlijk kunt ontwikkelen, is dat goed voor jou én voor de sfeer bij Ter Steege. Naast goede prestaties zorgt het ook voor een prettige uitstraling: met zo’n bedrijf werken opdrachtgevers en partners graag samen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000