Uitvoerder Renovatie

Staat voor jou een veilige bouwplaats voorop? En sta jij voor kwaliteit? Dan is Ter Steege Groep op zoek naar jou! In deze functie werk jij voor woningcorporaties en verbeter en verduurzaam jij samen met jouw team series woningen. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
28-4-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Dankzij jouw werk zie jij bestaande woonwijken zichtbaar veranderen. Je werkt voor woningcorporaties en verbetert en verduurzaamt samen met jouw team series woningen. Je stuurt op planning en bewonerstevredenheid en weet medewerkers en ketenpartners op de juiste manier aan te sturen. Een veilige bouwplaats staat voor jou voorop en jij staat voor kwaliteit.

Bedrijfsprofiel Ter Steege Groep

Als je met plezier naar je werk gaat, goed in je vel zit en je persoonlijk kunt ontwikkelen, is dat goed voor jou én voor de sfeer bij Ter Steege. Naast goede prestaties zorgt het ook voor een prettige uitstraling: met zo’n bedrijf werken opdrachtgevers en partners graag samen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Steege Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 32
7461 AK RIJSSEN
0548 - 530 000