CNC Draadvonker/Vonkverspaner

Bij Ter Hoek zoeken we géén CNC Frezer of Draaier, maar we zoeken wel iemand met die ervaring! Want jou leren hoe je moet draadvonken, dat kunnen wij wel.


Dus ben jij een metaalbewerker in hart en nieren en wil je graag een nieuwe techniek leren? Werk jij graag nauwkeurig en gedisciplineerd in een schone en nette werkomgeving met weinig lawaai? Leer dan alles over draadvonken bij Ter Hoek en wordt specialist in deze precisietechniek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als team start je jouw werkdag met het bespreken van de verschillende werkzaamheden. Omdat de ene bewerking 1 uur duurt en de andere 20 uur, bekijk jij samen met het team welke opdrachten er liggen voor jouw groep machines en plan je de werkzaamheden van die dag in.


De te bewerken halffabricaten vind je bij de machines en in de werkorder vind je precies welke bewerkingen gedaan moeten worden. Uiteraard controleer jij of de werkorder, de bewerking en het ISO-programma bij elkaar kloppen, om zeker te zijn dat er geen fouten gemaakt worden.


Vervolgens begin je met het opspannen van het product en zorg je dat jouw procesparameters goed staan.


Wanneer je eerste product van de order klaar is, voer je de product controle uit: voldoet het product aan alle eisen of zijn er eventuele wijzigingen nodig. Indien nodig haak je hierbij iemand van de meetkamer aan.


Machine klaar? Ook de volgende stap kun je vinden in de werkorder: moet het product nog even de oven in, of mag het meteen naar de meetkamer om te controleren?


Order klaar? Op naar de volgende order – tenzij het machineonderhoud gepland is, uiteraard.

Functievereisten

 • Je hebt minimaal MBO3 werk- en denkniveau (verkregen door ervaring of opleiding) en gevoel voor precisietechniek;
 • Je hebt ervaring als CNC verspaner;
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt gereedschappen en machines effectief inzetten en onderhouden en hebt ervaring met het gebruik van meetgereedschappen;
 • Je hebt ervaring met draaien, frezen, slijpen en meetmachines, maar ervaring met deze technieken & machines is vooral een pré!

Aanbod

 • Salaris tussen €2.300,- en €3.050,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur)
 • Fulltime/Parttime werkweek (minimaal 32 uur);
 • 25 verlofdagen en 104 ADV-uren (o.b.v. 40 uur);
 • Direct een vast contract;
 • Flexibele werktijden – starten tussen 07:00 en 08:30 uur;
 • Voldoende ontwikkelmogelijkheden!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Hoek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Propaanstraat 1
7463 PN RIJSSEN
0548 - 54 08 07