Operator PECM

Leer iets wat je nergens anders leert! Ben jij bekend met de PECM techniek? Ter Hoek is een van de weinige bedrijven in Nederland die met deze techniek werkt en heeft 2 PECM machines staan. En omdat de productie al flink aan het draaien is, maar zij ook nog bezig zijn met optimalisatie van de processen, willen zij het team uitbreiden. Ben jij een operator die graag meedenkt in processen, zijn/haar handen uit de mouwen steekt en zich graag een nieuwe techniek eigen maakt? Dan is Ter Hoek op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Na een kop koffie start jouw dag in het Applicatie Centrum. Omdat de productie op 2 verschillende machines loopt, heb jij samen met het team de planning al besproken: je kan dus meteen aan de slag! Op machine 1 worden producten verwerkt met een kort cyclisch proces, waardoor je iedere 10 minuten diverse handelingen uit moet voeren. Gelukkig draait machine 2 nog wel een half uur door, waardoor je dat mooi kunt afwisselen. Ondertussen leer je alles van het PECM-proces en denk je actief mee in hoe we de processen kunnen optimaliseren. 

Functievereisten

Omdat deze techniek zelfs voor Ter Hoek nog vrij nieuw is, wordt de kennis die jij opbouwt van groot belang. Dit maakt ook dat er zeker kansen zijn om door te groeien in de functie. Daarom is het belangrijk dat jij:

  • Een afgeronde MBO3/MBO4 opleiding hebt, in technische richting (werktuigbouwkunde, metaaltechniek, mechatronica);
  • Het leuk vindt om met fijne technieken te werken;
  • Verstand hebt van vorm- en plaats toleranties, fijnmechanische bewerkingen, materiaalkennis en -toepassingen;
  • Geïnteresseerd genoeg bent in technieken om de volgende animatie over PECM eens te willen bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=p_uW_Y6reIY en je verder in de techniek wil verdiepen;
  • Sterk in je schoenen staat en graag meedenkt/pioniert.


Aanbod

  • 32 tot 40-urige werkweek;
  • 25 verlofdagen en 104 ADV uren (o.b.v. 40 uur);
  • Direct een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract;
  • Flexibele werktijden – starten tussen 07:00 en 09:00 uur.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Hoek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Propaanstraat 1
7463 PN RIJSSEN
0548 - 54 08 07