CNC Draadvonkers / Vonkverspaners

Ben jij een ‘vakidioot’ die passie heeft voor precisietechnieken? Zit continue verbeteren in jouw DNA en krijg je er energie van deze verbeteringen met jouw team te realiseren? Leer dan alles over draadvonken bij Ter Hoek en wordt specialist in deze precisietechniek. Vanwege uitbreiding is Ter Hoek op zoek naar twee CNC Draadvonkers / Vonkverspaners.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Tussen 07:00 en 08:30 uur begint jouw werkdag na de eerste kop koffie in de kantine. Omdat de ene bewerking 1 uur duurt en de andere 20 uur, bekijk jij samen met het team welke opdrachten er liggen voor jouw groep machines en plan je de werkzaamheden van die dag in. De te bewerken halffabricaten vind je bij de machines en in de werkorder vind je precies welke bewerkingen gedaan moeten worden. Uiteraard controleer jij of de werkorder, de bewerking en het ISO-programma bij elkaar kloppen, om zeker te zijn dat er geen fouten gemaakt worden. Vervolgens begin je met het opspannen van het product en zorg je dat jouw procesparameters goed staan. 


Wanneer je eerste product van de order klaar is, voer je de product controle uit: voldoet het product aan alle eisen of zijn er eventuele wijzigingen nodig. Indien nodig haak je hierbij iemand van de meetkamer aan. 


Machine klaar? Ook de volgende stap kun je vinden in de werkorder: moet het product nog even de oven in, of mag het meteen naar de meetkamer om te controleren? 


Order klaar? Op naar het volgende project!

Functievereisten

  • Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau (verkregen door ervaring of opleiding) en gevoel voor precisietechniek;
  • Je hebt ervaring als CNC verspaner in de fijnmechanische industrie;
  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt gereedschappen en machines effectief inzetten en onderhouden en hebt ervaring met het gebruik van meetgereedschappen;
  • Je hebt ervaring met draaien, slijpen en meetmachines (pré).

Aanbod

  • 40-urige werkweek;
  • 25 verlofdagen en 104 ADV uren (o.b.v. 40 uur);
  • Direct een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract;
  • Flexibele werktijden – starten tussen 07:00 en 08:30 uur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Hoek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Propaanstraat 1
7463 PN RIJSSEN
0548 - 54 08 07