(Junior) applicatie engineer PECM

“Fouten zijn een schat aan informatie” – aldus een van onze Applicatie Engineers. Ons Applicatie Centrum binnen Ter Hoek is kartrekker in het toepassen en steeds verder ontwikkelen van de technische mogelijkheden met bijvoorbeeld onze PECM machines en draadvonk machines. Ben jij de Applicatie Engineer die zijn/haar eigen proces continue onderzoek en verbetert, net zolang totdat het 100% en tot de laatste micron productierijp is? Die graag met de handen werkt en het gelukkigst wordt van de praktijk? Kom dan eens koffie drinken!

Ter Hoek is op zoek naar een (Junior) applicatie engineer PECM.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Na jouw eerste kop koffie zijn de mogelijkheden te over, want er zijn vele projecten waar aan gewerkt wordt. Jij kijkt namelijk samen met jouw collega’s naar mogelijkheden voor nieuwe producten. Dit houdt in dat jij met jouw team vanaf 0 gaat beginnen – van maakbaarheid van het product tot ontwerpen (en toepassen) van optimale productiemethodes. In overleg met de gereedschapsmaker en collega engineers beoordeel je de maakbaarheid van de producten – welk materiaal moet worden bewerkt, welke techniek kan worden gebruikt en kunnen wij gereedschappen maken voor het proces. Indien dat bekeken is, wordt er een proces en programma geschreven en kan de testproductie beginnen.


Hier komt de instelling ‘Fouten zijn een schat aan informatie’ van pas: bij afwijkingen kijk je samen met jouw team waar deze vandaan komen en hoe je het productieproces kunt optimaliseren. Elke stap leggen jullie vast, zodat er na verloop van tijd een 100% betrouwbaar productieproces ontstaat.


Belangrijk om te benoemen is het feit dat we de techniek echt nog aan het uitdiepen zijn. Dus je bent echt aan het pionieren en moet je willen verdiepen in de techniek.

Functievereisten

  • Je hebt MBO4+/HBO werk- en denkniveau met een opleiding richting Engineering of werktuigbouwkunde;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring, waardoor je kennis hebt van productieprocessen, materialen en bewerkingen;
  • Je vindt het leuk om te pionieren en hebt een sterk analytisch vermogen;
  • Vorm- en plaats toleranties, fijnmechanische bewegingen, materiaalkennis en toepassingen hebben geen geheimen voor jou;
  • Je bent geïnteresseerd genoeg in technieken om de volgende animatie over PECM eens te willen bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=p_uW_Y6reIY.

Aanbod

  • 40-urige werkweek;
  • 25 verlofdagen en 104 ADV uren (o.b.v. 40 uur);
  • Direct een jaarcontract, met uitzicht tot een vast contract;
  • Flexibele werktijden – starten tussen 07:00 en 08:30 uur.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ter Hoek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Propaanstraat 1
7463 PN RIJSSEN
0548 - 54 08 07