Klantadviseur Particulieren (verzekeringen)

Kies jij voor ten Hag, dan kies je voor de meest toonaangevende financiële dienstverlener in Oost-Nederland. Bij hun staan innovatie en teamgeest hoog in het vaandel. Ze zoeken een creatieve en gedreven professional die zijn of haar eigen dromen én de dromen van klanten waarmaakt. Jij neemt hen bij de hand als het gaat om verzekeringen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ben jij een gepassioneerde en klantgerichte professional met een talent voor luisteren? Sta jij bekend om je vermogen om klanten een glimlach te bezorgen? En ben je op zoek naar een uitdagende functie die de volgende stap in jouw carrière betekent? Dit is jouw kans!


Dit ga je doen

 • Als Klantadviseur Particulieren ben jij dé held die onze particuliere klanten te hulp schiet bij het afsluiten van verzekeringen.
 • Je denkt mee en beantwoordt alle vragen over verzekeringen.
 • Je analyseert risico’s en biedt slimme oplossingen.
 • Met jouw vermogen om te sparren en te luisteren denk je actief mee met de klant, om vervolgens helder en deskundig advies te geven.

Functievereisten

Jij bent;

 • Een expert in het luisteren naar klanten en het ontrafelen van hun wensen.
 • Een zelfstandige en nauwkeurige multitasker.
 • Sterk in communicatie, je weet complexe informatie om te toveren tot begrijpelijke taal.
 • In het bezit van minimaal Wft Basis en Wft Particulieren, je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de particuliere verzekeringsmarkt.
 • Ervaring met klantcontact is een pluspunt.
 • Een goede organisator en in staat om meerdere taken en projecten tegelijkertijd te beheren.
 • Je hebt het vermogen om je in te leven in de wensen en behoeften van klanten.
 • Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar relevante werkervaring.

Aanbod

We zijn volop bezig de digitale transformatie, het gebruik van big data én onze duurzame ambities vorm te geven.

Als klantadviseur bij ten Hag krijg je een uitdagende baan bij een vooruitstrevende organisatie. Bij ons kan je rekenen op een dynamische werkomgeving en veel vrijheid. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons cruciaal, omdat we zo zelf ook kunnen groeien. Tot slot bieden we uitstekende carrièremogelijkheden. We belonen je inzet met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen.

Bedrijfsprofiel Ten Hag Groep

Ten Hag is een innovatieve en vooruitstrevende organisatie in Oost-Nederland. De focus ligt op zowel financiële dienstverlening als makelaardij. Als financieel dienstverlener (verzekeringen, pensioenen, hypotheken) behoren we tot de 100 grootste en meest invloedrijke financiële dienstverleners van Nederland. In ons klantenbestand zitten toonaangevende bedrijven en enthousiaste particulieren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ten Hag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070