Intern Verzekeringsspecialist/Relatiebeheerder Zakelijk

Ten Hag Verzekeringsadviseurs is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van verzekeringen en risicobeheer. Zij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven professional om het team te versterken in de rol van Intern Verzekeringsspecialist/Relatiebeheerder Zakelijk.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Intern Verzekeringsspecialist/Relatiebeheerder Zakelijk bij ten Hag Verzekeringsadviseurs ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de zakelijke klantportfolio’s. Je fungeert als de schakel tussen de klant en ons team, waarbij je een proactieve rol speelt in het identificeren van verzekeringsbehoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen.


Taken en verantwoordelijkheden

Je speelt je een essentiële rol binnen ons team door diverse taken uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van sterke relaties met zakelijke klanten en fungeert als het primaire aanspreekpunt voor alle verzekeringsgerelateerde zaken. Daarnaast voer je grondige analyses uit van de zakelijke risico’s van klanten en voorzie je hen van deskundig advies over geschikte verzekeringsproducten en -oplossingen.


Je hebt een cruciale rol in het polisbeheer, waarbij je niet alleen polissen beheert, maar ook de vernieuwing van verzekeringscontracten coördineert en eventuele claims zorgvuldig afhandelt.

Functievereisten

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Finance of Verzekeringen.
 • Relevante werkervaring in de verzekeringssector, bij voorkeur als relatiebeheerder voor zakelijke klanten.
 • Uitstekende kennis van zakelijke verzekeringsproducten en de verzekeringsmarkt.
 • Sterke communicatieve en onderhandelingsvaardigheden.
 • Proactieve en resultaatgerichte houding.
 • In het bezit van relevante certificeringen.

Aanbod

 • Een dynamische werkomgeving binnen een toonaangevend bedrijf in de verzekeringsbranche.
 • Uitdagende en afwisselende taken met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Doorgroeimogelijkheden naar buitendienstfunctie.
 • Mogelijkheden voor verdere opleiding en certificering.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ten Hag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070