Woningmakelaar/-taxateur Enschede

Wil jij aan de slag bij het grootste makelaarskantoor van Oost-Nederland en voldoe jij aan het profiel, misschien ben jij dan de toekomstig Woningmakelaar/-taxateur van Ten Hag!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-10-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij bieden een variërende stage waarbij je wordt gekoppeld aan één van onze hypotheekadviseurs. Deze adviseur zal jij tijdens jouw stageperiode ondersteunen.  Samen met de hypotheekadviseur ben je verantwoordelijk om verschillende hypotheekdossiers te onderhouden.

Functievereisten

Jij bent een creatieve, commerciële carrière tijger en jij wil graag jouw relatieportefeuille onderhouden. Je bent een ster in het verbinden/bij elkaar brengen van mensen en wensen en wil er altijd het beste uithalen voor alle partijen. Daarnaast combineer je vakmanschap met expertise en marketingtechnische activiteiten en zal jij je echt inleven in je (potentiële) klanten, oftewel: de makelaar 3.0! Tenslotte ben je woonachtig in (de omgeving van) Enschede of bereid daar naartoe te verhuizen.

Aanbod

  • Een afwisselende functie binnen een ondernemende organisatie met veel vrijheid in een dynamische werkomgeving;
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Uitstekende carrièrekansen
  • Goede beloning (o.a. premievrij pensioen).

Bedrijfsprofiel Ten Hag Groep

ten Hag is een innovatieve toonaangevende organisatie in Oost-Nederland. Denk aan de verduurzaming van woningen, dit doen wij via een van onze initiatieven; Reimarkt. Wij bieden veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én geven onze collega`s de vrijheid om hun creativiteit te benutten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ten Hag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070