Senior Bedrijfsmakelaar/-taxateur

ten Hag in Twente is opzoek naar nieuwe collega's, versterk jij binnenkort het hechte team?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Voor verregaande professionalisering en de scheiding tussen makelaardij en taxeren zoeken wij ter versterking van ons team in Twente een ambitieuze senior bedrijfsmakelaar/-taxateur. Natuurlijk ben je deskundig en tevens zakelijk en commercieel ingesteld. Je bent communicatief sterk en beschikt over een proactieve, flexibele werkhouding ten opzichte van voorkomende werkzaamheden. Wij verwachten uitgebreide kennis van de (commerciële) vastgoedmarkt en bereidheid om buiten kantoortijden netwerken en klantcontacten te onderhouden. Als makelaar ben je in staat om, door de toegevoegde waarde van onze dienstverlening voor de zakelijke klant, verbinding te maken. Enige kennis en ervaring op het gebied van financiële dienstverlening (hypotheken, verzekeringen en pensioenen) is een pré.  Je bent woonachtig in (de omgeving van) Enschede, Hengelo of Almelo dan wel bereid daar naartoe te verhuizen.

Functievereisten

  • je beschikt over een HBO-/academisch werk- en denkniveau met leidinggevende capaciteiten.
  • je geregistreerd bent bij VastgoedCert, NRVT en NVM.
  • je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als zelfstandig werkend bedrijfsmakelaar/-taxateur.
  • je resultaatgericht, accuraat, flexibel, en stressbestendig bent.
  • je kennis en kunde hebt van en affiniteit hebt met social media.
  • je over een groot netwerk beschikt, dan wel bent in staat om dit in relatief korte tijd op te bouwen.
  • je een resultaatgerichte teamplayer bent met een sociale instelling en oog voor de menselijke factor binnen het team en richting onze klanten.

Bedrijfsprofiel Ten Hag Groep

ten Hag makelaarsgroep BV is een begrip in onze regio. Een logisch gevolg van ons doordachte concept waarin persoonlijke aandacht en vakkennis centraal staan. Om opdrachtgevers in Oost-Nederland optimaal te blijven bedienen, willen wij investeren in gemotiveerde vakmensen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ten Hag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070