Vakantiewerk telefoniste studenten m/v

Telecount is op zoek naar studenten (mannen en vrouwen) die naast hun studie, op oproepbasis en met name in de komende vakanties, het vaste team van telefonistes willen komen versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Je beantwoordt telefoongesprekken voor onder andere advocaten, makelaars, paramedici en bedrijven uit het MKB. Dit maakt het een afwisselende baan in een prettige werkomgeving waarbij je ook nog eens zeer goed verdient en waardevolle werkervaring opdoet.

Bedrijfsprofiel Telecount BV

Over Telecount:

Telecount behoort al bijna 30 jaar tot de meest ervaren antwoordservices van Nederland. Uiteraard zijn ze daar trots op. Dit is vooral te danken aan de jarenlange ervaring in het leveren van telefoonservice aan het MKB, advocaten en juristen, makelaars en assurantiekantoren, paramedici en onafhankelijk klachtenmeldpunten voor bijvoorbeeld (semi) overheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Telecount BV. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haverstraat 16
7573 GK OLDENZAAL
(088) 5848 848