Junior Projectleider

Tecnotion is op zoek naar een Junior Projectleider. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Projectleider stuur je projecten aan gedurende de ontwikkel-, engineering- en productiefase, tot het moment waarop een product maakbaar is en alle projectdoelstellingen zijn behaald. Je weet jouw teamleden te motiveren en te inspireren, zodat jullie samen tot een prachtig resultaat komen.


Je werkt samen met een projectteam bestaande uit specialisten op het gebied van techniek (Product- en Process Engineers), Logistiek en Inkoop. Daarnaast onderhoud je nauw contact met onze productievloer en klanten. Het opbouwen en onderhouden van goede relaties met klanten is een essentieel onderdeel van jouw werk.


Waarom Tecnotion?

Omdat we geloven in het creëren van een geweldige werkomgeving waar jij je kunt ontwikkelen en kunt bijdragen aan innovatieve technologieën. Bij ons kom je terecht in een gezellig en gemotiveerd team waar hard werken en plezier hand in hand gaan.

Functievereisten

  • Een afgeronde technische HBO/WO opleiding;
  • Werkervaring in de productontwikkeling;
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in het leiden van een projectteam;
  • Ervaring in de hightech industrie of vergelijkbaar (bv. semicon, automotive);
  • Een analytische en kritische houding, je weet de juiste vragen te stellen;
  • Beheersing van (technisch) Engels in woord en geschrift.

Aanbod

Mogelijkheden om jouw persoonlijke groei en ambities waar te maken op basis van een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.b.v. CAO Metalektro, waaronder 27 verlofdagen en 13 roostervrije dagen, 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

Bedrijfsprofiel Tecnotion B.V.

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.

Met 425 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 250 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tecnotion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 15
7609RD ALMELO
0546 - 536 300