Projectleider

Tecnotion is op zoek naar een Projectleider. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-7-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Projectleider stuur jij alle projecten aan in de ontwikkel-, engineering- en productiefase. Jij ziet erop toe dat alle projectdoelstellingen worden gerealiseerd. Jij weet jouw projectleden te inspireren om samen tot het beste resultaat te komen.


Als Projectleider heb je de beschikking over een projectteam van specialisten uit de techniek (Product- en Process Engineers), Logistiek en Inkoop. Je werkt daarbij nauw samen met de productievestiging en klanten. Het intensief onderhouden van contact met de klant is logischerwijs een belangrijk onderdeel van deze functie.

Functievereisten

  • Een afgeronde technische HBO/WO opleiding;
  • Ervaring in de productontwikkeling;
  • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in het leiden van een projectteam;
  • Ervaring in de hightech industrie of vergelijkbaar (bv. semicon, automotive);
  • Een analytische en kritische houding, je weet de juiste vragen te stellen;
  • Beheersing van (technisch) Engels in woord en geschrift.

Aanbod

Mogelijkheden om jouw persoonlijke groei en ambities waar te maken op basis van een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. Salaris tussen de € 4.250,- en € 6.000,- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 27 verlofdagen en 13 roostervrije dagen, 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

Bedrijfsprofiel Tecnotion B.V.

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.


Met 425 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 250 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tecnotion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 15
7609RD ALMELO
0546 - 536 300