Quality Inspector

Ben jij de gedreven professional die Technotion's productieproces naar een hoger niveau tilt? Als Quality Inspector ben jij onmisbaar binnen de Quality Control afdeling. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt door inspecties uit te voeren, meetgegevens te beoordelen en kwaliteitsregistraties of afwijkingen te rapporteren. Met jouw kennis en expertise ben je het aanspreekpunt voor operationele kwaliteit en geef je waardevolle feedback aan je collega's.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Quality Inspector ben je dagelijks bezig met een breed scala aan taken:

 • Productmetingen en Beoordelingen: Je voert diverse metingen uit, zoals CMM-metingen, visuele beoordelingen en interpreteert meetwaardes tijdens ingangs-, tussen- en eindcontroles. Het juiste gebruik van meetgereedschappen is daarbij essentieel;
 • Klachten Afhandelen: Je behandelt klantenklachten door middel van een 8D-rapport;
 • Administratieve Taken: Je verwerkt gegevens in onder andere AX, Office en ons kwaliteitssysteem;
 • Problemen Herkennen en Verbeteren: Je signaleert problemen en initieert verbeteringen;
 • Samenwerken: Je werkt nauw samen met de afdeling Quality Engineering om lopende issues aan te pakken.

Functievereisten

 • Een afgeronde MBO opleiding niveau 3-4 of gelijkwaardige werkervaring;
 • Ervaring met kwaliteitscontrole;
 • Vaardigheid in het lezen van technische tekeningen;
 • Competenties: kwaliteitsgericht, nauwkeurig, flexibel, klantgericht, stressbestendig en goede communicatieve vaardigheden;
 • Een hands-on mentaliteit en weet van doorpakken;
 • Zowel zelfstandig kunnen werken als in teamverband.

Aanbod

Mogelijkheden om jouw persoonlijke groei en ambities waar te maken op basis van een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.b.v. CAO Metalektro, waaronder 27 verlofdagen en 13 roostervrije dagen, 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.


Waarom Tecnotion?

Omdat we geloven in het creëren van een geweldige werkomgeving waar jij je kunt ontwikkelen en kunt bijdragen aan innovatieve technologieën. Bij ons kom je terecht in een gezellig en gemotiveerd team waar hard werken en plezier hand in hand gaan.

Bedrijfsprofiel Tecnotion B.V.

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.

Met 425 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 250 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Technotion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 15
7609RD ALMELO
0546 - 536 300