Prothese Technicus

Ben jij een ervaren Prothese Technicus en wil jij een stap maken in jouw ontwikkeling? Kesseler & Reuvekamp werkt met enthousiaste en professionele collega’s iedere dag aan prothese-werkstukken conform hoge kwaliteitseisen. Interesse en/of vragen? Reageer dan direct.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functievereisten

  • Aantoonbare ervaring in het zelfstandig opstellen en uitwerken van protheses.
  • Kwaliteits- en klantgericht denken en werken.
  • Zelfstandig werkend, team- en oplossingsgericht.
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • In het bezit is van een afgeronde IVT-opleiding of daarvoor studerend (pre) of bereid om deze opleiding te gaan volgen.


Ben je nog niet de vak-volwassen Prothese Technicus die wij zoeken, maar breng je ervaring mee op dit vakgebied, reageer dan ook! De functie is parttime en of fulltime in te vullen.

Aanbod

  • Een prettige werkomgeving en uitdagende functie binnen een enthousiast team.
  • Werken met de allernieuwste technieken. K&R loopt landelijk innovatief voorop!
  • Een innovatieve, dynamische, informele en groeiende organisatie.
  • Een kans om je verder te ontwikkelen (o.a. opleiding, cursus) naar KPT-er.
  • Prima beloning en arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Tandtechniek.

Bedrijfsprofiel Tandtechnisch Laboratorium Kesseler & Reuvekamp

Kesseler & Reuvekamp is een modern toonaangevend tandtechnisch laboratorium met vestigingen in Almelo en Amsterdam. Binnen onze organisatie werken dagelijks rond de 50 professionals met de nieuwste digitale technieken en materialen.


Kesseler & Reuvekamp levert hoogwaardige tandtechnische werkstukken die vervaardigd worden in nauwe samenwerking met tandartsen, patiënten, Universiteiten en Centra voor Bijzondere Tandheelkunde. Wij nemen een prominente landelijke plaats in binnen de esthetische tandtechniek.


Om onze groeiambitie verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een Prothese Technicus voor onze vestiging in Almelo en Amsterdam.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kesseler & Reuvekamp. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie