Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij een échte winnaar? Ben jij diegene in de vriendengroep die altijd alles voor elkaar krijgt? Zie jij jezelf als Commercieel Medewerker Binnendienst. Dan is Just Eat Takeaway.com op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Sales (wo)man bij JustEatTakeaway.com run jij, samen met je territory buddies, jullie regio alsof het jullie eigen BV is. Ga creatief op zoek en benader ieder restaurant, speciality store, supermarkt of avondwinkel waarvan jij vindt dat deze moet worden toegevoegd aan ons platform.


Je werkt samen in een team vol talentvolle winnaars op ons kantoor in Enschede, waar uiteraard ook tijd wordt besteed aan bijvoorbeeld de vrijmibo, player of the month awards en trainingen vanuit onze eigen JET Sales Academy.


Iedereen in het Sales team werkt nauw met elkaar samen. Om helemaal op je plek te zitten in deze rol is het belangrijk dat je zelfstandig werken kan, maar dat je ook geeft om het teambelang. 

Functievereisten

  • Je bent online of aan de telefoon om zoveel mogelijk deals te scoren;
  • Soms win je alleen, soms win je samen;
  • De ene dag gaat slecht, de andere dag gaat top: dat is het leven van een sales(wo)man.
  • Enthousiasme en motivatie is meer waard dan saleservaring;
  • Een ‘mensenmens’ zonder telefoonangst;
  • Een winnaar die in ieder geval vloeiend Nederlands spreekt. Meer talen? Perfect! 
  • Je bent gedreven en zet je altijd 100% in;
  • Je bent zelfverzekerd en laat je hoofd niet gek maken wanneer het een keer tegen zit.

Bedrijfsprofiel Takeaway.com Central Core B.V.

Wij zijn een toonaangevende wereldwijde marktplaats voor online bezorging van eten. Ons technologische ecosysteem verbindt miljoenen actieve klanten met honderdduizenden aangesloten partners in landen over de hele wereld.


Onze missie? Elk 'food moment' over de hele wereld mogelijk maken, of het nu is met behulp van klantenservice, sales of onze koeriers. Onze teams bouwen verbindingen intern en werken met enkele van de bekendste merken op de wereld, waardoor we echt internationale impact hebben in een dynamische omgeving. 

Leuk, snel en ondersteunend, de JET-cultuur gaat over beweging, groei en over het vieren van elk aspect van onze JETers. Dankzij hen blijven we de concurrentie een stap voor.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Just Eat Takeaway.com. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 10
7523 XD ENSCHEDE
020 - 2107 001