Projectleider werktuigbouwkunde

Een toffe uitdaging waarbij het realiseren van energie neutrale en gezonde installaties van groot belang zijn! Wil jij onderdeel worden van deze ‘groene uitdaging’?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In het kort…..

Jouw werkzaamheden hebben betrekking op technische projecten binnen zowel de industrie als utiliteit. De onderneming onderscheidt zich door het ontwerpen, bouwen en onderhouden van technische projecten door heel Nederland


Verantwoordelijkheden

Als projectleider draag jij de verantwoordelijkheid voor verschillende projecten binnen de industrie en/of utiliteit. Dit betreffen zowel nieuwbouw als renovatie projecten. In jouw rol als projectleider is het belangrijk dat je in contact blijft met de betrokken partijen. Je begeleidt jouw collega’s en ben het aanspreekpunt voor collega en externen. Je communiceert duidelijk en zorgt ervoor dat alle disciplines goed op elkaar zijn afgestemd. Je houdt alle budgetten in de gaten en onderhoudt het contact met jouw netwerkrelaties!

Functievereisten

Voor deze functie vragen wij van jou;

  • HBO werk- en denkniveau
  • Kennis en ervaring binnen de installatietechniek
  • Je voelt je prettig in een leidinggevende rol
  • Je bent communicatief sterk en brengt jouw enthousiasme over op het team
  • Je bent analytisch en houdt overzicht

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

Je wordt onderdeel van een innovatieve organisatie waarbij je voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei krijgt. Jezelf ontwikkelen, meegaan met technische ontwikkelingen en plezier hebben in je werk staan centraal! De afgelopen jaren is de onderneming gegroeid en heeft vele mooie projecten mogen afronden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van T-Pion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 67, 7554 PA Hengelo
085 049 9650