Projectleider werktuigbouw

Ben jij de besluitvaardige, klant- en resultaatgerichte projectleider W die zowel modificaties als ook (kleine) nieuw- verbouw projecten telkens weer naar een goed einde kan brengen? Dan is T-Pion op zoek naar jou als Projectleider werktuigbouw

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als projectleider W ben je verantwoordelijk voor werktuigbouwkundige bouwprojecten binnen de afdeling klein zakelijk. Je houdt je bezig met de uitvoering van projecten met een optimaal, financieel, technisch en kwalitatief eindresultaat. Je ervaart veel vrijheid in je werk, je rapporteert regelmatig over diverse aspecten en voert regelmatig overleg met het hoofd van de afdeling. Je werkt conform veiligheidsvoorschriften en KAM-procedures.


Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en andere partijen. Je bent daarom goed in staat om je toekomstige werkgever te vertegenwoordigen tijdens vergaderingen ten behoeve van technisch projecten. Je investeert in het onderhouden van je relaties (opdrachtgevers en bouwpartners). Je zorgt voor een optimale aansluiting van monteurs, leveranciers en overige disciplines tijdens het bouwproces.

Functievereisten

  • Hbo diploma richting installatietechniek en/of werktuigbouwkunde
  • Je bent je accuraat, betrokken en heb je een passie voor techniek
  • Diploma VOL- VCA en rijbewijs zijn voor deze functie vereist
  • Je bent ambitieus en haalt graag het beste uit jezelf

Aanbod

Je wordt onderdeel van een hecht en betrokken familiebedrijf dat regionaal maar ook landelijk opereert. Er heerst een ontspannen en informele werksfeer. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Je volgt opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie) techniek, werktuigbouw en/of commerciƫle vaardigheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van T-Pion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 67, 7554 PA Hengelo
085 049 9650