Mechanical engineer

Ben jij een metalhead in het ontwerpen van werktuigbouwkundige constructies en een ster in het maken van FEM berekeningen met daarnaast ook een pragmatisch instelling? Dan is T-Pion op zoek naar jou als Mechanical engineer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als engineer werk je samen in een team van specialisten in verschillende disciplines zoals; elektrotechniek, besturingstechniek, hydrauliek en werktuigbouwkunde. De functie is hoofdzakelijk gericht op het ontwerpen van werktuigbouwkundige constructies, installaties en machines vooral voor de Heavy Lifting industrie, maar ook geïntegreerde oplossingen voor andere branches.


In deze functie ontwerp je zelfstandig of in teamverband technische werkplaatstekeningen. Deze werk je uit en daarnaast ontwikkel je zelfstandig conceptuele ontwerpen op basis van klantspecificaties. Verder ben je eindbaas voor het totale ontwerp van machines en installaties, zowel functioneel als sterkte technisch en verantwoordelijk dat machines en installaties voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast ondersteun je aan de productie en stuur je zonnodig aan bij het testen van het gemaakt product.

Functievereisten

  • HBO opleiding richting werktuigbouwkunde
  • Je bent creatief, probleemoplossend en voelt je verantwoordelijk voor je werk
  • Ruime ervaring in het maken van ontwerpen met tekenpakket Inventor
  • Ervaring met het maken van ontwerpberekeningen met Eindige Elementen (Nastran en/of Ansys)
  • Goede beheersing van de Engelse taal

Bedrijfsprofiel T-Pion

Je komt te werken in een platte organisatie in de breedste zin van het woord en bent eigen “baas” en daarmee verantwoordelijk voor je eigen projecten. Daarnaast maak je onderdeel uit van een team met standalone engineers en project engineers. Met deze project engineers heb je regelmatig contact over de voortgang van het project en ondersteunt hen daarbij waar nodig.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van T-Pion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haaksbergerstraat 67, 7554 PA Hengelo
085 049 9650