Technisch consultant

Voor het zusje, Xcellent , is Switch IT-Solutions op zoek naar een Technisch consultant. Door de bundeling van expertises kunnen zij hun oplossingen eenvoudig afstemmen op de behoeften van al de opdrachtgevers en daar kunnen zij jou goed bij gebruiken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als technisch consultant werk je aan de doorontwikkeling van modern workplaces en mobility oplossingen. Daarnaast ben je breed inzetbaar als infrastructuur specialist. Je hebt ruime ervaringen in verschillende migratie projecten zowel on premise, Azure of  een combinatie daarvan. Je volgt de trends in identity, informatiebeveiliging en mobile device/application management en herkent kansrijke ontwikkelingen die Xcellent of haar klanten helpen groeien.


Je werkt thuis of op kantoor afhankelijk van de situatie. Je stelt je collega’s op de hoogte en plant een Teamscall in om de projectdoelen nog een keer samen door te lopen. De afgelopen weken heb jij de strategie bepaalt voor hoe de wijziging het best doorgevoerd kan worden. Samen met de projectleider wil je nog een keer voor de zekerheid checken of iedereen er net zo klaar voor is als jij.


‘s Middags werk je aan een nieuwe dienst voor de opdrachtgevers van Xcellent. Jij volgt de laatste ontwikkelingen op jouw specialisatie. De ontwikkelingen in combinatie met jouw ervaring op de werkvloer hebben je ideeën gegeven hoe Xcellent diensten kan door ontwikkelen. Je verwacht dat de opdrachtgevers van Xcellent de komende jaren behoefte hebben aan datgene wat jij nu al ziet.


Het is zes uur. Tijd om naar de opdrachtgever te gaan. Je belt nog even met je collega’s en de opdrachtgever om te communiceren dat je onderweg bent. Iedereen zit er klaar voor. Go!

Functievereisten

 • Afgeronde hbo-opleiding;
 • Diepgaande kennis en ervaring van Exchange, werkplek en virtualisatie migraties;
 • Diepgaande kennis van Intune, Azure Active Directory, Azure Information Protection, Advanced Threat Analytics, Azure ATP, Cloud App Security & Windows Defender ATP;
 • Kennis van de moderne werkplek, zoals Windows 10, Modern Management, Co-management, Windows virtual desktop;
 • Kennis van IaaS, PaaS en Office365;
 • Ruime ervaring in het opstellen van projectcalculaties en het ontwerpen van infrastructuur / werkplek oplossingen.
 • Ervaring met infrastructuur gerelateerde producten zoals ADFS, Azure AD Connect en PowerShell.;
 • Ervaring met het werken in multidisciplinaire teams in internationale omgevingen;
 • Uitstekende communicatie skills, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Zelfstandige, initiatiefrijke werkhouding.

Aanbod

 • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden;
 • 10 studiedagen per jaar om je te specialiseren in een richting die jij wilt;
 • Een werkplek bij een van de vitaalste bedrijven van Nederland;
 • De mogelijkheid om onderdeel te zijn van een groeiend en innovatief bedrijf;
 • Collega’s om mee te werken, van te leren en mee te lachen;
 • Uitdaging en een verantwoordelijke functie;
 • Ontspanning (na corona). Met tafeltennis, een PlayStation en gezellige vrijdagmiddagborrels.

Bedrijfsprofiel Switch IT Solutions

Xcellent is de full-service ICT-dienstverlener voor professionele gebruikers. Vanuit vestigingen in Amersfoort en Delft levert en beheert Xcellent werkplek- en ICT-omgevingen voor middelgrote opdrachtgevers in heel Nederland. Xcellent richt zich op het leveren van managed services met focus op cloud en beveiliging. In haar dienstverlening stelt Xcellent de eindgebruiker centraal: Xcellent haalt het beste in je naar boven.


Xcellent maakt, net als haar zes Nederlandse zusterbedrijven, deel uit van de Dustin Group, een internationaal opererende ICT-specialist met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en Nederland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Switch IT-Solutions. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 21
7521 PH ENSCHEDE
088 - 82 82 020