Development Specialist

Summery zoekt een Development Specialist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-4-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij als Development Specialist bent verantwoordelijk voor het neerzetten van een kwalitatief hoogwaardige academy, het ontwikkelproces van nieuwe producten en de optimalisatie van het huidige assortiment van het merk IK Skin Perfection.


Jij weet als geen ander wat onze academy nodig heeft en uniek maakt. Continue ontwikkeling van trainingen staat voorop en je draagt jouw kennis over op de trainers (train the trainer). Dit alles met als doel het vergroten van het klantkennisniveau van het merk IK Skin Perfection. Je biedt jouw collega’s tools en benodigdheden voor het op een effectieve wijze in de markt zetten van behandelingen en nieuwe producten. Je kent de behoefte en wensen van de klant, de trends in de markt en je weet dit als geen ander te vertalen naar te ondernemen acties en voordelen voor onze klant. Je verliest daarbij het bedrijfsbelang niet uit het oog. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het productportfolio van IK Skin Perfection.

Functievereisten

  • Een afgeronde mbo-opleiding tot schoonheidsspecialist niveau 4;
  • Een afgeronde hbo-opleiding Huidtherapie is een pré;
  • Ruime, aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie in de beautybranche;
  • Ervaring in een organisatie met een eigen ontwikkelproces en academy;
  • Didactische- en goede communicatieve vaardigheden;
  • Stressbestendigheid, flexibiliteit en de drive om deadlines te behalen;
  • Resultaat-, klant- en kwaliteit gerichtheid;
  • Analyserend vermogen en een commerciële drive;
  • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;

Bedrijfsprofiel Summery Cosmedical Group

Summery Cosmedical Group is een passievolle en dynamische scaling-up organisatie in de cosmeticabranche. Een familiebedrijf gevestigd op het landgoed in Bornerbroek en met een logistiek center in Rijssen, waar drie cosmeticahuizen, een Experience Center, de Academy, een shop, showroom en conceptsalons zijn ondergebracht en waar negen afdelingen met ruim 45 medewerkers dagelijks bezig zijn voor de klant.


Onder ons label vallen de bekende merken IK Skin Perfection, Cenzaa Nederland en Extenso Skincare. Om bruggen te slaan tussen onze vakbekwame en gedreven teams op het gebied van productontwikkeling en de optimalisatie van het huidige assortiment, zoeken wij een Productmanager die sterk is in projectmanagement, inspireert en enthousiasmeert. Je verbindt de teams en laat het vuurtje verder oplaaien, zodat door geweldig teamwork de meest spectaculaire resultaten worden bereikt!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Summery. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bokdamsweg 1
7627 NC BORNERBROEK
074-2783 500