Subsidieadviseur Industriële Verduurzaming

Ben jij net zo ambitieus als de klanten, wil jij je ontwikkelen tot dé specialist industriële verduurzaming en heb je een flinke dosis nieuwsgierigheid? Dan pas jij perfect bij team Subvention! Subvention zoekt een nieuwe collega in  Enschede.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-11-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Hoe ziet een werkdag als subsidieadviseur Industriële Verduurzaming eruit?


Je kunt jouw werkweek en -dagen indelen zoals jij zelf prettig vindt. Geen dag is hetzelfde! Om een beeld te geven van de werkzaamheden, hierbij een mogelijke indeling van jouw werkdag:


Je start je dag met het doornemen van jouw mailbox en de binnengekomen subsidievragen. Zijn er subsidieaanvragen beschikt? Dan kun je direct jouw klanten het goede nieuws brengen!


Voor een klant in de voedingsmiddelenindustrie ga je bezig met de subsidieaanvraag. Je zet een goede onderbouwing neer over hoe de investeringen in het productieproces ervoor zorgen dat er een besparing van energie en grondstoffen plaatsvindt. Je spreekt het nog één keer door met je collega en de klant zelf. Tijd om de aanvraag in te dienen!


Na de gezamenlijke lunch ga je langs bij een nieuwe klant. Je bespreekt de plannen voor nieuwbouw waarbij jij de subsidiemogelijkheden in beeld brengt. Een mooi en uitdagend project omdat je hier kansen ziet voor een duurzaam gebouwkeurmerk, warmtepomp en eventueel zonnepanelen!

Functievereisten

Wij zoeken iemand met:

 • sterke affiniteit met techniek en/of (duurzame) bouw;
 • een technische opleiding, bijvoorbeeld bouwkunde, energietechniek of werktuigbouwkunde (hbo);
 • werkervaring in bovenstaande is een pre maar niet vereist, we hebben ook ruimte voor starters;
 • een hbo denk- en werkniveau;
 • nieuwsgierigheid, persoonlijke aandacht en pro-activiteit. Dit is kenmerkend voor onze organisatie, je herkent jezelf hierin.

Aanbod

Wij bieden jou

 • een fulltime functie (36 tot 40 uur per week, verdeeld over 5 dagen);
 • een uitstekend salaris met dito arbeidsvoorwaarden, denk aan 30 vakantiedagen, een telefoon en laptop van de zaak en een aantrekkelijke winstdelingsregeling;
 • een uitdagende, afwisselende functie met veel vrijheid;
 • een klein team waarin jij je eigen verantwoordelijkheid hebt;
 • een ervaren collega die je begeleidt en coacht;
 • een team met enthousiaste en gedreven collega’s met humor;
 • de aandacht en vrijheid om je eigen loopbaanpad te creëren en je persoonlijk te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Subvention

Subvention is een platte organisatie met een relatief jong team van 30 medewerkers en vestigingen in Zwolle en Enschede. Als subsidieadviseur heb je een diversiteit aan werkzaamheden op het gebied van bedrijfseconomisch/financieel, fiscaal en juridisch tot (bouw)technisch. Je hebt de vrijheid om je te richten op wat jou echt interesseert en om verdere invulling te geven aan jouw functie.


Wij geloven erin mensen in hun kracht te zetten om zo de ideale werkomgeving te creëren. Daarom besteden we aandacht aan talentontwikkeling. Bepaalde gebieden nog niet zover ontwikkeld? Geen probleem, we leiden je intern verder op en geven je de ruimte en middelen om je te ontwikkelen.


Subvention is ambitieus, we willen het beste resultaat voor onze klanten en onszelf. Je kunt jezelf zijn maar wel de beste versie van jezelf!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Subvention. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zuiderval 100
7543 EZ Enschede
053 - 434 85 12