Meeloopstage Commissioning Engineer

Wil je praktijkervaring opdoen? Strukton zoekt mensen met ambitie en lef. Kies je voor ons, dan krijg je er veel voor terug. Een dynamische werkomgeving, een uitdagende stageopdracht, goede begeleiding en een passende vergoeding.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-1-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Commissioning Engineer help je mee met het in bedrijfstellen, testen en oplossen van storingen van omvangrijke elektrotechnische hoogspanninginstallaties. Het afnemen van hoogspanningcomponenten bij leveranciers, maar ook het plegen van onderhoud of coördineren hiervan, kan tot de taken behoren. Je voert deze werkzaamheden uit volgens de contractspecificaties en geldende normen. De werkzaamheden hebben voornamelijk betrekking op onderstations.


De werkzaamheden van een Commissioning Engineer zijn:

  • Betrokkenheid bij de realisatie van bestaande en nog te ontwikkelen installaties en technieken;
  • Zelfstandig en in teamverband werken met diverse technieken zoals elektrotechniek, energietechniek en besturingstechniek. Secundaire technieken zoals bijvoorbeeld HVAC en brandbestrijding kunnen ook deel uit maken van een project;
  • Zelfstandig of in teamverband uitvoeren van programmeer- en testwerkzaamheden en inbedrijfstelling van installaties;
  • Storingen oplossen bij de klant;
  • Commissioning plannen en testprotocollen maken;
  • Gebruikers instrueren en verantwoordelijkheid dragen tot en met het eindresultaat;
  • Na oplevering betrokken blijven en contact onderhouden met opdrachtgevers;
  • Stipel hoog/laagspanning installaties;
  • Uitvoeren van installatie verantwoordelijkheden zowel intern als extern bij klanten;
  • Meedraaien in een storingsdienst. 

Functievereisten

We zijn op zoek naar een enthousiaste proactieve student die graag deze uitdaging aan gaat. Je bent bezig met een HBO opleiding Elektrotechniek of Energietechniek. Je Engels en Nederlands zijn goed in woord en geschrift. Je neemt initiatief en kan zelfstandig werken. 

Aanbod

Strukton Systems biedt je naast een mooie stagevergoeding een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied en waar je tijdens, maar misschien ook wel na je stage je kunt ontwikkelen.

 

Bedrijfsprofiel Strukton

Strukton Systems in Hengelo is een onderdeel van Strukton dat zich richt op engineering en realisatie van elektrotechnische energie-installaties, technische automatiseringsinstallaties en softwareontwikkeling voor specifieke vakgebieden. Strukton Systems in Hengelo heeft uitdagende (hoogspannings) projecten in binnen- en buitenland die elke Commissioning Engineer zullen aanspreken. Van offshore substations voor wind- en getijdenenergie, tot onderstations in o.a. het Caribisch gebied. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Strukton. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twekkeler Es 35
7547 ST ENSCHEDE