3D BIM Moduleur

Bij Strukton Systems in Hengelo zijn zij op zoek naar een 3D Engineer/Modelleur met affiniteit met BIM!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-1-2021
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Binnen hét energiebedrijf van Strukton, Strukton Systems, is behoefte aan een 3D Engineer/ Modelleur die graag vanuit de technische specificaties engineert en modellen maakt voor de Engineering afdeling. Het doel is te komen tot haalbare en schaalbare modellen via de BIM methode voor het ontwerpen van hoogspanningsinstallaties en onderstations. Als 3D Engineer/Modelleur knoop je dus alle technische informatie aan elkaar en zorg je dat er modellen ontworpen worden die voor iedereen helder zijn en waar we de opdrachtgever mee overtuigen.


Werkzaamheden zijn:

  • Het maken van logische en schaalbare technische ontwerpen, met name voor hoogspanningsstations en onderstations.
  • Het modelleren van ontwerpen, via BIM.
  • Het inventariseren van alle beschikbare informatie en doorvragen op ontbrekende informatie.
  • Het helpen van de lerende organisatie in de introductie van BIM.

Bedrijfsprofiel Strukton Rail

Bij Strukton Rail werk je bij een A- merk organisatie die er toe doet in de railinfra. Strukton Rail is onderdeel van de vitale functies van werkend Nederland en streeft er naar dat iedereen veilig uit en thuis komt. Ook onze collega's. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.


De elektrotechnische activiteiten van Strukton Rail zijn gebundeld binnen Strukton Systems, hét energiebedrijf van Strukton. Het is een onderdeel van Strukton Rail en is hard op weg een leidende rol te pakken als het gaat om de energietransitie in de railinfrasector. Maar ook daarbuiten. Denk daarbij aan de hoogspanningskabels van TenneT, die omvormen tot bruikbare energie, ook voor de spoorvoorzieningen. Een zeer specialistisch vak dus waar  energie en railinfra samen komen. En waarvan wij denken dat de toekomst aan je voeten ligt en waar je maatschappelijk zinvol werk doet. De afdeling Energy Solutions van Strukton Systems, waar deze functie onder valt, heeft ongeveer 40 collega’s en werken in Hengelo. Er hangt een sfeer van verbondenheid, vakmanschap en no nonsens. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Strukton. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Welbergweg 60
7556PE HENGELO
074 - 255 8800