Software Engineer C# & Delphi

Stratech is op zoek naar een Software Engineer (C# & Delphi) voor de markt Sociaal Financieel! Bouw jij met ons mee aan de (door)ontwikkeling van onze softwareoplossing?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-9-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Software Engineer bouw je samen met je Developmentteam mee aan onze oplossingen in het Sociaal Financiële domein. Op dit moment bouwen wij nog in Delphi, de ambitie is echter om een SaaS oplossing neer te zetten met behulp van C#. Wij zoeken iemand die op beide vlakken uit de voeten kan. Binnen het team Sociaal Financieel werk je op een Agile manier mee aan de (door)ontwikkeling van Stratech Perspectief. Daarbij moet je denken aan bouwen van koppelingen met onder andere BKR, Rechtspraak, Rabobank en document management systemen.


Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem voor schuldhulpverlening, budgetbeheer, bewindvoering en kredietverstrekking!


Stratech Perspectief wordt gebruikt door organisaties zoals Gemeente Delft, Stadsring 51 en Stichting de Schuldencoach.

Functievereisten

Om je taken goed te kunnen uitvoeren beschik je over een afgeronde HBO (of gelijkwaardige) Informatica opleiding. Je beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring als Software Engineer. Je vindt het een uitdaging om een transitie door te maken met ons product.


De volgende kenmerken zijn vereist:

  • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring met het ontwikkelen in Delphi
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van webapplicaties.
  • Je bent een teamplayer

Bedrijfsprofiel Stratech

Stratech is een professionele en betrokken organisatie met duidelijke Twentse roots die dichtbij haar klanten, partners en medewerkers staat. Wij streven naar trotse medewerkers met een hoog kennisniveau. Wij hebben veel kennis en ervaring in de nichemarkten waar wij actief zijn. Onze klanten zitten door heel Nederland en onze drijfveer is klanten helpen succesvoller te worden. Dit doen wij door het ontwikkelen van de beste producten en diensten voor onze niche markten. Door onze ervaring in de markten en de kennis van de (technische) processen, begrijpen wij welke behoeften er in de markt leven. Hierdoor passen onze producten en diensten optimaal bij de behoeften van onze markten en klanten. Wij weten complexe problemen terug te brengen naar gebruikersvriendelijke en praktische oplossingen. Dat dit werkt blijkt uit hoge scores op onze klanttevredenheidsonderzoeken.


We werken intensief samen met onze klanten en toonaangevende partners, waarmee we continu kennis van de markt delen. We communiceren rechtstreeks met gebruikers om feedback te verzamelen om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Zo denken wij mee, voegen kennis toe en ontzorgen onze klanten.


Onze organisatie bestaat uit ruim vijfenzeventig medewerkers verdeeld over drie productgroepen (Recreatie, Logistiek & Industrie en Sociaal Financieel) met ondersteunende afdelingen. Stratech is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol en innovatief softwarebedrijf. In deze groei zijn wij echter onze informele en familiaire cultuur nooit verloren. Naast hard werken, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan collegialiteit en plezier in ons werk nog steeds voorop.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stratech. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 15
7521 PR ENSCHEDE
053 - 4804 080