Software Engineer .Net

Stratech zoekt een Software Engineer (.Net) voor de markt Logistiek & Industrie! Bouw jij mee aan de (door)ontwikkeling van softwareoplossing Stratech Shipment?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-8-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Software Engineer bouw je samen met je Developmentteam mee aan de nieuwe generatie Stratech producten in .Net. In overleg met de Product Owner bepaal je welke functionaliteiten er worden gebouwd. Je maakt gebruik van de nieuwste technieken. Denk hierbij aan .NetCore en Angular Elements, maar ook principes en concepten als Domain Driven Design (DDD) kom je volop mee in aanraking. Je werkt altijd met de laatst beschikbare versie van Visual Studio en Team Foundation Server (TFS) binnen Azure. Met behulp van Release Management geven wij onze applicaties vrij naar de klantomgeving. Hiervoor heeft elk team een eigen OTAP-straat, waarbij de releases automatisch worden getest. Tot slot ben je op de hoogte van de ins en outs van jouw vakgebied.


Binnen het team Logistiek & Industrie werk je mee aan de (door)ontwikkeling van Stratech Shipment, onze innovatieve softwareoplossing voor het aanvragen van exportdocumenten bij de KvK en het verwerken van uitvoeraangiften. Stratech Shipment wordt gebruikt door organisaties zoals Abbott, Boskalis, Bosch, Nedap en Nestlé.

Functievereisten

Om je taken goed te kunnen uitvoeren beschik je over een afgeronde HBO (of gelijkwaardige) Informatica opleiding. Je beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring als Software Engineer in een Agile/Scrum omgeving.


De volgende kenmerken zijn vereist:


  • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van webapplicaties die draaien in de SaaS omgeving
  • Je begrijpt ontwikkelprincipes als .NetCore en Angular Elements
  • Je bent een teamplayer

Bedrijfsprofiel Stratech

Stratech is een professionele en betrokken organisatie met duidelijke Twentse roots die dichtbij haar klanten, partners en medewerkers staat. Wij streven naar trotse medewerkers met een hoog kennisniveau. Wij hebben veel kennis en ervaring in de nichemarkten waar wij actief zijn. Onze klanten zitten door heel Nederland en onze drijfveer is klanten helpen succesvoller te worden. Dit doen wij door het ontwikkelen van de beste producten en diensten voor onze niche markten. Door onze ervaring in de markten en de kennis van de (technische) processen, begrijpen wij welke behoeften er in de markt leven. Hierdoor passen onze producten en diensten optimaal bij de behoeften van onze markten en klanten. Wij weten complexe problemen terug te brengen naar gebruikersvriendelijke en praktische oplossingen. Dat dit werkt blijkt uit hoge scores op onze klanttevredenheidsonderzoeken.


We werken intensief samen met onze klanten en toonaangevende partners, waarmee we continu kennis van de markt delen. We communiceren rechtstreeks met gebruikers om feedback te verzamelen om onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Zo denken wij mee, voegen kennis toe en ontzorgen onze klanten.


Onze organisatie bestaat uit ruim vijfenzeventig medewerkers verdeeld over drie productgroepen (Recreatie, Logistiek & Industrie en Sociaal Financieel) met ondersteunende afdelingen. Stratech is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol en innovatief softwarebedrijf. In deze groei zijn wij echter onze informele en familiaire cultuur nooit verloren. Naast hard werken, professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan collegialiteit en plezier in ons werk nog steeds voorop.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 15
7521 PR Enschede
053 - 4804 080