Voorman

Stork is op zoek naar een Voorman

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-3-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Voorman ben je verantwoordelijk voor de aansturing van jouw team met monteurs en lassers en je werkt zelf mee aan zeer uiteenlopende montage- en laswerkzaamheden. Dit kunnen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden zijn of projecten aan apparaten, ketelinstallaties en pijpleidingen. Je werkt vanuit onze werkplaats in Hengelo en op klantlocaties door heel Nederland. Geen project is hetzelfde en als voorman weet jij je team continu te motiveren om de verwachtingen van de klant te overtreffen.


Wat je verder gaat doen:

 • Je zorgt voor een veilige werksituatie, bewaakt de voortgang van de werkzaamheden en voert de eindcontrole uit.
 • Je controleert de werkopdracht en specificaties, waar nodig vul je ontbrekende of onjuiste technische gegevens aan.
 • Voor aanvang van de werkzaamheden bepaal je de werkmethode, verdeel je de werkzaamheden naar je teamleden en controleer je de benodigde apparatuur en gereedschappen.
 • Je lost werktuigbouwkundige storingen op aan product/ proces installaties van klanten.


Functievereisten

Als persoon ben jij een kartrekker, je weet je teamgenoten te motiveren en uit te dagen om elke dag het beste uit ze naar voren te laten komen. Je kent de ins en outs van de werkvloer en je bent bereid om ook hier een bijdrage te leveren.


Verder beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding MBO niveau 4 richting Werktuigbouwkunde.
 • Kennis van technische handboeken, schema’s, tekeningen en onderhoudsinstructies.
 • Kennis van materialen en montagemethoden van ketels, constructies, apparaten en leidingsystemen.
 • Een flexibele instelling qua arbeidstijden, reizen en overnachten.


Aanbod

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.750,- en € 3950,- o.b.v. 40 uur per week
 • Goede secundaire voorwaarden zoals ploegentoeslag, een goede pensioenregeling (PME Metalektro), reiskostenregeling, telefoon en laptop, 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede beloning voor het verblijven op locatie.
 • Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, jaarlijkse belastingvriendelijke aankopen, diverse sportieve en gezonde initiatieven.
 • Jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Mogelijkheden om door te groeien naar de rol van supervisor.

 

Standplaats: Hengelo

Werkgebied: Nederland

Aantal uur per week: 40

Werktijden: 2-ploegendienst


Maar Stork beloont niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil.

Bedrijfsprofiel Stork Thermeq

We keep assets running. Stork, a Fluor Company, is een toonaangevende leverancier van volledig geïntegreerde oplossingen voor operations, maintenance, modification en asset integrity. Met wereldwijd 17000 werknemers, waarvan ruim 2500 in Nederland, bedienen wij meer dan 4000 klanten in 100 landen verdeeld over 6 continenten.


Stork Thermeq is in de energiemarkt actief als leverancier van installaties en equipment, waarbij de focus ligt op de water-stoom cyclus en energie opwekking. Naast de producten en diensten in de traditionele energieopwekking heeft Stork Thermeq zich nadrukkelijk ontwikkelt in de bio-energie markt. De producten en diensten die wij onze klanten aanbieden zijn: complete biomassa centrales, ketelinstallatie, ontgassers, branders, en onderhoud aan ketelinstallaties. Verder ontwikkelen en implementeren wij samen met onze klanten concepten en installaties om het energieverbruik te verminderen. Door onze grote kennis en kunde ontzorgen wij onze klanten met het one-stop-shop principe. Join us and Be The Industry Reference!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stork. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ketelmakerij 2
7553 ZP HENGELO
+31 (0)30 66919