Frontend Developer

Stimmt zoekt een Frontend Developer die energie krijg van het bouwen van websites, webshops en applicaties voor verschillende opdrachtgevers. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

We zoeken een Frontend Developer die energie krijg van het bouwen van websites, webshops en applicaties voor verschillende opdrachtgevers. Je werkt naast je eigen nieuwbouwprojecten ook aan het optimaliseren van bestaande websites & webshops van klanten. Doe je graag nieuwe kennis op, deel je wat je leert graag met anderen en ben je opzoek naar een toffe werkplek en een groeiende groep ambitieuze collega's? 


Beslis mee over uitstraling & gebruikersgemak 

Samen met je collega's werk je aan het verbeteren van de gebruikerservaring van nieuwe of bestaande websites. Qua verdeling van je tijd kun je denken aan ongeveer 60% code schrijven voor projecten, 20% het ontwerpen en bouwen van innovaties en verbeteringen en 20% aan niet-technische taken als klantcontact, intern overleg en onderzoek. Daarnaast vind je het leuk om zelfstandig ideeën aan te dragen voor verbeteringen voor zowel klantprojecten als de algemene werkwijze van Stimmt in projecten.

Functievereisten

Jouw persoonlijkheid

Zelfstandig werken gaat je makkelijk af en je neemt graag de vrijheid en het initiatief om (werk)processen te verbeteren. Je bent communicatief vaardig en kan collega's en klanten goed uitleggen waarom je kiest voor een bepaalde functionaliteit. Ook vind je het leuk om jouw kennis en ervaring te delen met collega's. Met gevoel voor design en oog voor kwaliteit maak je de tofste websites en webshops! 


Functievereisten

 • Ervaring met WordPress en CraftCMS;
 • Sterke organisatorische vaardigheden en people skills;
 • Zelfstandige, gemotiveerde werkhouding waarin initiatief en eigenaarschap getoond wordt;
 • Een persoonlijkheid die opvalt door energie, daadkracht en een opbouwende kritische houding;
 • Affiniteit en/of ervaring in de digitale branche (bij voorkeur websites of webshops);
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in zowel woord als geschrift (Engels is een pré).

Aanbod

Allereerst zijn wij er van overtuigd dat werken bij Stimmt gewoon leuk en leerzaam is. Jij helpt Stimmt om nog beter te worden en wij helpen jou om verder te groeien. Ook vinden we de volgende zaken belangrijk: 

 • Wij werken vrijwel nooit op fixed price basis. Zo zorgen we ervoor dat onze collega's te maken hebben met haalbare doelstellingen en tijdslijnen en dus ook dat jij de ruimte krijgt om de kwaliteit te leveren die je werk leuk maakt. Je krijgt toch een kick van het opleveren van een goed werkende site of applicatie, waarvan je weet dat écht alles klopt? Wij wel in ieder geval!
 • Je krijgt bij ons echt de ruimte om samen met je collega's te werken aan reproduceerbare en schaalbare standaarden;
 • We bouwen en onderhouden veel verschillende oplossingen, van relatief eenvoudige corporate websites en webshops tot maatwerk applicaties. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werk en krijg je ook veel kansen of nieuwe kennis op te doen;
 • Naast de lekkerste koffie bieden we je een goed salaris, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een goede set aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals flexibele werktijden, 25 vrije dagen, een reiskostenvergoeding én een premievrij pensioen. Uiteraard zorgen we voor de beste tools om jouw job uit te kunnen voeren, zoals een MacBook Pro, die je ook privé kunt gebruiken;
 • De vrijheid en de ruimte om jezelf te zijn vinden we heel belangrijk, net als de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op persoonlijk én business vlak.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Handcrafted digital awesomeness

Wij bouwen custom made websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), Pluimers, YourGift Cards, Top1Toys en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). We bestaan meer dan 12 jaar en werken met een team dat bestaat uit 20 collega’s. Stimmt heeft een fijne werkcultuur die zich vooral onderscheidt door veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen en nemen, gestructureerd werken en samenwerken aan uitdagende projecten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
+31 53 760 16 16