Head of Operations

Stimmt is op zoek naar een Head of Operations. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Stimmt groeit! Dat betekent dat onze dagelijkse operatie een nog belangrijker onderdeel is van onze bedrijfsvoering. Als onze Head of Operations draag jij de verantwoordelijkheid voor alle aspecten. Denk hierbij aan planning, projecten en support. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Dit doe je samen met onze Project Managers.


Door jouw ervaring en kunde overzie je snel waar eventuele problemen kunnen ontstaan binnen projecten of de planning en stuur je bij waar en indien nodig. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Door feedback te geven (én te ontvangen) weet je anderen te motiveren en laat je het team groeien. Als onze nieuwe Head of Operations ben jij dus écht degene die de dagelijkse waan en de langere termijn bewaakt als het gaat over planning, projectadministratie, facturatie, declarabiliteit en bovenal kwaliteit!

Functievereisten

  • Jij hebt minimaal 3 jaren ervaring binnen een agency in een leidinggevende rol;
  • Jij hebt ervaring of affiniteit met digital;
  • Jij hebt een persoonlijke en mensgerichte manier van leidinggeven;
  • Jij kunt snel schakelen;
  • Jij weet bij- en hoofdzaken van elkaar te scheiden (prioriteren);
  • Jij vindt dat de werkprocessen altijd verbetert kunnen worden;
  • Jij houdt van overzicht, bent goed voorbereid en kunt omgaan met (harde) deadlines;
  • Jij kunt zowel operationeel, tactisch als strategisch meedenken over het bedrijfsbeleid;

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Wij bouwen maatwerk websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), Pluimers, YourGift Cards, Top1Toys, Marskramer en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). We bestaan meer dan 12 jaar en werken met een team dat bestaat uit meer dan 20 collega’s. Stimmt heeft een fijne, informele werkcultuur die zich vooral onderscheidt door veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen en nemen, gestructureerd werken en samenwerken aan uitdagende projecten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beursstraat 28
7551 HV Hengelo
074-7472202