Business Developer

Stimmt is op zoek naar een Business Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Haal jij voldoening uit het creëren van new business en het vinden én benutten van kansen om zo waarde toe te voegen aan de digitale dienstverlening/producten van onze klanten? De rol van Business Developer bij Stimmt is voor de echte verbinder met commerciële mindset. Jij zult samen met het team onze business laten groeien door onze klanten digitaal verder te helpen! Jij bent de strategische partner van onze klanten en potentials. 


In de rol van Business Developer is jouw core business het creëren van new business. Daarnaast focus je op het onderhouden en het uitbreiden van onze dienstverlening bij bestaande relaties. Jij weet waar onze potentials zijn, weet hen te vinden en zorgt dat je bij hen aan tafel komt! Dit doe je door jouw kwaliteiten te combineren met een gezonde dosis doorzettingsvermogen, aanstekelijk enthousiasme en bovenal kennis van de mogelijkheden binnen onze dienstverlening. In deze rol zul je veelal het aanspreekpunt zijn voor de klant en voor het team. Jij bent de spil in dit web. Jij deelt alle informatie met beide partijen. Zodat het team exact weet wat de klant verwacht én de klant weet wat zij kan verwachten. Door de verwachtingen te managen, jouw kennis, kunde, enthousiasme, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen draag jij bij aan onze doelstellingen én aan die van onze opdrachtgevers! 


Je bent in deze rol dus commercieel eindverantwoordelijk voor Stimmt. Je denkt in deze rol strategisch mee met Stimmt als onze klanten. Je zult op events het uithangbord zijn van Stimmt. Dit houdt dus in dat je van nature een verbinder bent, commerciële skills hebt, communicatief vaardig bent, stress aan kan en bovenal net als de rest van Stimmt: je bent heel gedreven!

Functievereisten

In deze rol ben jij hét uithangbord van Stimmt. Dit brengt een bepaalde verantwoordelijkheden met zich mee. Wij zoeken dus iemand die verantwoordelijk is én deze verantwoordelijkheid graag wil/durft te pakken. Verder zoeken wij iemand die enthousiast is over web-based oplossingen, onze dienstverlening, de vele mogelijkheden binnen de markt én deze met zijn/haar enthousiasme weet om te zetten in new business!


En dan nu het lijstje waarvan je wist dat die zou komen:

  • Je hebt een aantal jaren werkervaring aan de bureau-zijde;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met digital; 
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Goede beheersing van het Nederlands (woord en geschrift);
  • Je bent gedreven;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt lef;
  • Je bent van nature een verbinder.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Wij bouwen maatwerk custom made websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), Pluimers, YourGift Cards, Top1Toys, Marskramer en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). We bestaan meer dan 12 jaar en werken met een team dat bestaat uit meer dan 20 collega’s. Stimmt heeft een fijne, informele werkcultuur die zich vooral onderscheidt door veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen en nemen, gestructureerd werken en samenwerken aan uitdagende projecten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beursstraat 28
7551 HV Hengelo
074-7472202