Frontend Web Developer (WordPress focus)

Stimmt is op zoek naar Frontend Web Developer (WordPress focus)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Ben jij als geen ander in staat om klanten volledig te ontzorgen door een website neer te zetten die nog beter is dan ze hopen en die hen weer helpt om zich te onderscheiden in hun markt? Word jij blij van lange termijn relaties met klanten waarin je hun omgeving helpt uitbouwen en optimaliseren? Werk je graag actief aan het opdoen van nieuwe kennis en deel je wat je leert graag met anderen?

Als Frontend Developer bij Stimmt werk je naast je eigen nieuwbouw projecten ook aan het optimaliseren van sites van bestaande klanten. Je kunt qua verdeling van je tijd denken aan ongeveer 60% zelf code schrijven voor klantprojecten, 20% ontwerpen en bouwen van innovaties en verbeteringen en 20% niet technische taken als klantcontact, intern overleg en onderzoek.

We gaan ervan uit dat jij zelfstandig ideeën aandraagt voor verbeteringen in zowel individuele klantomgevingen als de algemene werkwijze van Stimmt in WordPress toepassingen.

Functievereisten

We zoeken iemand die er een kick van krijgt om oplossingen zodanig te ontwerpen en bouwen dat klant meer krijgt dan gehoopt. Het is daarbij belangrijk dat je goed in staat bent om aan klanten en/of collega's uit te leggen wat een voorgestelde verandering of functionaliteit oplevert. Nieuwe inzichten die je opdoet in een specifiek project zijn voor jou aanleiding om te onderzoeken of die specifieke verbetering ook breed toepasbaar is voor andere klanten.

Natuurlijk heb je de nodige kennis en ervaring nodig om deze taken succesvol uit te voeren. We letten bij het beoordelen van een profiel en tijdens ons selectieproces op de volgende zaken:

  • HBO denk- en werkniveau (een diploma is mooi meegenomen, maar geen must);
  • Sterke communicatie, zowel gesproken als geschreven;
  • Specifieke kennis van WordPress, met een sterk portfolio. 
  • Daarnaast goede basis kennis van HTML, CSS en PHP (bij voorkeur object oriented én procedureel voor WordPress);
  • Een persoonlijkheid die opvalt door energie, daadkracht en een opbouwend kritische houding.


Natuurlijk blijft het belangrijkste criterium dat het ons leuk lijkt om samen te werken. We komen er graag tijdens een persoonlijke kennismaking achter hoe goed we bij elkaar passen.

Aanbod

Allereerst zijn wij er van overtuigd dat werken bij Stimmt gewoon leuk en leerzaam is. We onderscheiden ons echt ten opzichte van andere werkgevers in de regio, in het bijzonder door de volgende zaken:

  • Wij werken vrijwel nooit op fixed price basis. Zo zorgen we ervoor dat onze collega's te maken hebben met haalbare doelstellingen en tijdslijnen en dus ook dat jij de ruimte krijgt om de kwaliteit te leveren die je werk leuk maakt. Je krijgt toch een kick van het opleveren van een goed werkende site of applicatie, waarvan je weet dat écht alles klopt? Wij wel in ieder geval!
  • Je krijgt bij ons echt de ruimte om samen met je collega's te werken aan reproduceerbare en schaalbare standaarden;
  • We bouwen en onderhouden veel verschillende oplossingen, van relatief eenvoudige corporate websites en webshops tot maatwerk applicaties. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werk en krijg je ook veel kansen of nieuwe kennis op te doen.


Kort samengevat onze benefits: een goed basis salaris, 25 vakantiedagen, premievrij pensioen, MacBook Pro, ruimte en budget voor trainingen.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Stimmt bouwt websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Van Merksteijn, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), SciSports, Fashcom (o.a. boxers.nl), Top1Toys en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). Stimmt is gevestigd in Amsterdam en Enschede, bestaat al meer dan 11 jaar en het team bestaat uit een kleine 20 medewerkers. Stimmt heeft een plezierige werkcultuur die zich vooral onderscheidt door het gestructureerd werken en de hoge mate van professionaliteit.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Beursstraat 28
7551 HV Hengelo
074-7472202