Opleidingsadviseur

De stichtingen Consent, KOE en VCO Oost-Nederland zoeken een opleidingsadviseur voor hu gezamenlijke huisacademie, het ScholingspleinWil jij bijdragen aan de opleiding en ontwikkeling van onze onderwijsprofessionals? Als adviseur heb jij de touwtjes in handen om de medewerkers, de organisaties én jezelf verder te laten groeien en ontwikkelen!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-11-2021
Aantal uur
16
Vervaldatum
18-11-2021
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als opleidingsadviseur ben je verantwoordelijk voor het geven van opleidingsadviezen voor de drie stichtingen. Je ontwikkelt, coördineert en voert scholings- en ontwikkelingsvragen uit met het oog op interne- en externe ontwikkelingen. Je draagt zorg voor effectmetingen van scholingen en trainingen en adviseert hierover aan het management. Om dit te realiseren, werk je nauw samen met onze directeuren, specialisten en schoolteams, met je collega coördinator Scholingsplein en de afdeling HRM. Ook houd je je bezig met het inkopen van leer- en ontwikkeltrajecten. Je onderhoud contacten met andere huisacademies en opleiders en participeert in relevante netwerken. 

Functievereisten

Jij bent een ervaren opleidingsadviseur (HRD) binnen de sector Onderwijs die het onderwijskundig werkveld goed kent. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring. Je werkt gestructureerd en houdt het overzicht. Je maakt gemakkelijk contact, je bent in staat om verschillende partijen samen te brengen én je durft kritische vragen te stellen. Daarnaast coördineer je de voortgang van werkzaamheden en bijt je je graag in nieuwe (opleiding gerelateerde) onderwerpen vast. Verder ben je op de hoogte van wet- en regelgeving en ben je bekend met het aanvragen van subsidies en erkenningen. Tot slot ben jij resultaatgericht én sterk in schrift en taal.


Wat vragen we van jou?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HRD / Opleiden en Ontwikkelen of je bent in het bezit van een gelijkwaardig relevant diploma;
  • Je beschikt over ervaring en vakmanschap als (veranderkundig) adviseur en opleider;
  • Je hebt kennis van de sector primair onderwijs en ontwikkelingen daarbinnen;
  • Je bent initiatiefrijk, kunt zelfstandig werken en bent in staat de regierol op je te nemen;
  • Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Je bent op de hoogte van nieuwe vormen van opleiden en leren en kunt dit toepassen.

Aanbod

Een veelzijdige functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen als opleidingsadviseur. Je krijgt een aanstelling voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld conform CAO-PO in schaal 11; inschaling vindt plaats conform opleiding en werkervaring. Naast je salaris en 8% vakantiegeld is een uitstekende pensioenregeling conform de cao PO van toepassing en ontvang je een eindejaarsuitkering van 6,3%. Daarnaast heb je zo’n tien weken (school)vakantie per jaar. 

Bedrijfsprofiel Stichting Consent

Het Scholingsplein bestaat straks uit een opleidingsadviseur (jij dus!) en een coördinator Scholingsplein die je bij de werkzaamheden ondersteunt. Samen zijn jullie onderdeel van de afdeling HRM. Het Scholingsplein heeft tot doel om de organisatie en haar medewerkers te adviseren en te begeleiden in hun ontwikkeling. We willen de talenten en kwaliteiten van onze medewerkers op een goede manier behouden en liefst versterken en verbreden. Daarnaast stimuleren en faciliteren we het delen van kennis. Opleidingen worden ontwikkeld op verzoek vanuit de verschillende organisatieonderdelen en op jouw eigen initiatief. Het Academie-team denkt mee en adviseert over de samenstelling van het aanbod. Met het Scholingsplein leveren we een bijdrage aan de professionalisering van onze medewerkers en daarmee de kwaliteit van onderwijs. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Scholingsplein. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Buurserstraat 250
7544RG ENSCHEDE
053 - 4884444