Docent economie en ondernemen

Ben jij de enthousiaste docent economie en ondernemen en houd jij van praktijkrijk onderwijs? Heb jij zin om in een betrokken team te werken? Word jij enthousiast van onderwijsontwikkelingen en heb jij hier een visie op? Kom dan het team van Stichting Carmelcollege versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als docent economie en ondernemen geef je les aan BBL- en KBL- leerlingen van de bovenbouw. Je verzorgt lessen op het gebied van economie en ondernemen en je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Daarnaast ben je in staat om beroepsgerichte keuzevakken te geven met betrekking tot jouw vakgebied. je bent proactief, positief ingesteld en je beschikt over goede gespreksvaardigheden. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.   

Functievereisten

  • Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid in economie of je bent momenteel bezig met deze studie; 
  • Je hebt uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden;
  • Je maakt gebruik van technologische mogelijkheden;
  • Je bent enthousiast, oplossingsgericht en kunt goed samenwerken; 
  • Je begrijpt dat kennis alleen niet voldoende is voor leerlingen. Daarom draag je ook bij aan de ontwikkeling van hun vaardigheden en persoonlijke groei.

Aanbod

Wij bieden een baan van 0,8 fte tot maximaal 1,0 fte. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd van 1 augustus 2024 voor de duur van 12 maanden. Gaat het goed, dan kunnen we het contract voortzetten. Je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; Schaal LB, maximaal 5.030,- euro bruto per maand bij een volledige baan.


Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 


  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Scholengroep Carmel Hengelo verbindt 6 VO-scholen verspreid over de gemeenten Hengelo, Borne en Delden. Onze scholen verzorgen onderwijs voor bijna 3600 leerlingen op alle vmbo-, mavo-, havo- en vwo-niveau. Er werken ruim 450 medewerkers. Onze missie: De beste plek om samen te leren, te worden en te zijn: jouw beste plek”.


Het C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven. De locatie kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 1 tot en met 4. Kernwaarden van onze school zijn groei, vertrouwen en aandacht. Gezamenlijk werken we aan onze visie op leren en onderwijzen waarbinnen we onze leerlingen trots willen maken, niet alleen trots op hun eigen vakmanschap, maar ook trots op de school waar ze dit leren. Een school die laat zien dat praktijk-rijk onderwijs waardevol en veelzijdig is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555