Technisch onderwijsassistent

Heb jij een passie voor biologie, natuurkunde en scheikunde en wil je een actieve rol spelen in het onderwijs? Word dan technisch Onderwijsassistent bij Bonhoeffer College!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
1-8-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Technisch Onderwijsassistent werk je nauw samen met docenten en andere assistenten in de secties biologie, natuurkunde en scheikunde. Je bereid samen lessen voor, komt met ideeën om de leerlingen nog meer te motiveren en enthousiasmeren voor het vakgebied, en voert dit ook uit. Je werkt accuraat en nauwkeurig en houdt ervan om je zaakjes goed op orde te hebben. 

Functievereisten

  • Je bent enthousiast en werkt graag samen in een team;
  • Je beschikt minimaal over mbo /hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond;
  • Je vindt het leuk om met leerlingen bezig te zijn;
  • Je houdt van een gestructureerde werkomgeving.

Aanbod

Wij bieden een baan van 0,6 fte. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd van 1 augustus 2024 voor de duur van 12 maanden. Gaat het goed, en hebben we voldoende formatieve ruimte beschikbaar, dan zetten we het contract om naar een vaste aanstelling. Je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; Maximaal 3.588,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 7).


Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. Daarnaast bouw je bij een 40-urige werkweek, jaarlijks tot wel 426 verlofuren op. Dit zijn ruim 53 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en feestdagen.


  • We investeren graag in jouw ontwikkeling;
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op vijf locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling én medewerker gewaarborgd. Onze naamgever Dietrich Bonhoeffer zei: “Je bent pas mens als je er voor een ander bent”. Dat is bij uitstek van toepassing op onze kijk op leerlingen en hun plek in de wereld.  


Ontwikkel jezelf bij het Bonhoeffer College

Leren van elkaar vinden we belangrijk binnen het Bonhoeffer College. Met jouw kennis en ideeën kun je collega’s inspireren, maar jij kunt natuurlijk ook leren van je collega’s! Dit kan binnen je eigen sectie of team, de collega’s op locatie maar ook met collega’s van andere locaties. Omdat we samen alle vormen van voortgezet onderwijs aanbieden, beschikken we over veel expertise. Om kennisuitwisseling te stimuleren organiseren we centrale studiedagen op al onze schoollocaties. Hier werk je met collega’s samen aan actuele thema’s en speerpunten van de locatie. Ook werken we schoolbreed met diverse intervisiegroepen, bijvoorbeeld voor starters. Collega’s van de verschillende locaties werken daarnaast samen in diverse werkgroepen die zich bijvoorbeeld richten op vak inhoud. Kortom: Bij het Bonhoeffer zijn er genoeg mogelijkheden om samen te werken, te leren van collega’s en kennis te delen met andere docenten!


Wil jij werken op een school waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien? Wij bieden je graag die kans! 


Onze locatie Bruggertstraat heeft ongeveer 1250 leerlingen. De school biedt havo, atheneum en gymnasium aan. Het onderwijs op onze school wordt verzorgd volgens het concept ‘Leren is van jezelf’. Bij ons is de leerling eigenaar van het eigen leerproces. Ze krijgen de kans om voor een deel invulling te geven aan het eigen lesrooster. Vanaf klas 1 kan er gekozen worden uit het Technasium, de Business School of ons reguliere onderwijs. Er wordt klassikaal lesgegeven waarbij het projectmatige onderwijs ook een rol speelt. Daarnaast bieden we andere mogelijkheden zoals creatieve vakken, gymnasium, verbredingsprojecten, cultuur, Pre University Masterclasses, Cambridge English en sport na schooltijd.


Opleiden gaat op het Bonhoeffer College verder dan het behalen van een diploma. De vorming van een eigen identiteit, zorgen voor elkaar en een visie op het leven vinden wij net zo belangrijk. Wij willen bereiken dat onze leerlingen zich kritisch en actief bezighouden met de waarden en normen in het leven, dat ze zich ontwikkelen tot mondige wereldburgers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555