Medewerker ICT

Carmel is op zoek naar een Medewerker ICT

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In deze veelzijdige rol ben jij het eerste aanspreekpunt voor binnenkomende vragen en incidenten. Je beantwoordt en lost deze op met jouw expertise. Daarnaast coördineer je verschillende werkzaamheden en speel je een cruciale rol bij het oplossen van complexe incidenten. Je ondersteunt collega's dagelijks in het gebruik van onze ICT-voorzieningen en neemt verantwoordelijkheden op je die verder reiken dan alleen je eigen locatie en servicepunt.


Je werkplek bevindt zich op onze centrale locatie, maar je bent ook flexibel en werkt wanneer nodig op locatie om je collega’s direct te ondersteunen.


Dagelijks heb je veel contact met je ICT-collega’s van het Bonhoeffer College en de ICT-beheerders van het bestuursbureau, wat zorgt voor een dynamische en collegiale werkomgeving.

Functievereisten

  • Je bent enthousiast en werkt graag samen in een team;
  • Je beschikt over een afgeronde ICT-opleiding op minimaal MBO niveau 4;
  • Je kunt projectmatig en procesmatig werken (op basis van ITIL);
  • Je hebt ervaring met het werken en beheren van Office 365 en Teams;
  • Je kunt helder communiceren, spreekt klare taal en weet vaktermen in "Jip en Janneke taal" over te zetten.

Aanbod

Wij bieden een baan van 1,0 fte. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd van 1 augustus 2024 voor de duur van 12 maanden. Gaat het goed, dan zetten we het contract om naar een vaste aanstelling en je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; Maximaal 3.257,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 6).


Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 


  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op vijf locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling én medewerker gewaarborgd. Onze naamgever Dietrich Bonhoeffer zei: “Je bent pas mens als je er voor een ander bent”. Dat is bij uitstek van toepassing op onze kijk op leerlingen en hun plek in de wereld.  


Ontwikkel jezelf bij het Bonhoeffer College


Leren van elkaar vinden we belangrijk binnen het Bonhoeffer College. Met jouw kennis en ideeën kun je collega’s inspireren, maar jij kunt natuurlijk ook leren van je collega’s! Dit kan binnen je eigen sectie of team, de collega’s op locatie maar ook met collega’s van andere locaties. Omdat we samen alle vormen van voortgezet onderwijs aanbieden, beschikken we over veel expertise. Om kennisuitwisseling te stimuleren organiseren we centrale studiedagen op al onze schoollocaties. Hier werk je met collega’s samen aan actuele thema’s en speerpunten van de locatie. Ook werken we schoolbreed met diverse intervisiegroepen, bijvoorbeeld voor starters. Collega’s van de verschillende locaties werken daarnaast samen in diverse werkgroepen die zich bijvoorbeeld richten op vak inhoud. Kortom: Bij het Bonhoeffer zijn er genoeg mogelijkheden om samen te werken, te leren van collega’s en kennis te delen met andere docenten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carmel. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555