Medewerker inkoop & financiën

Ben je gepassioneerd en gedreven om anderen te ondersteunen en advies te geven met betrekking tot het doen van bestellingen? Ben je enthousiast over de mogelijkheid om als eerste aanspreekpunt te fungeren en collega's te helpen bij hun bestelbehoeften? Dan wil Stichting Carmel College graag met jou kennismaken! Bij ons team vind je een dynamische omgeving waarin je kunt schitteren als de expert op het gebied van bestellingen. Doe mee en word de spil binnen ons bestelproces!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
26-5-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als administratief medewerker Inkoop & Financiën ben je werkzaam op de financiële administratie binnen de Dienst Onderwijs Service van het Twents Carmel College (TCC). Je begeleidt collega's in het bestelproces, verzorgt de TCC-brede bestellingen van diensten en producten, monitort de voortgang van het proces en zorgt voor een goede afhandeling van de factuur. Door jouw inspanningen houden we grip op onze uitgaven en worden aanbestedingsregels en contracten nageleefd.


Een van jouw belangrijkste opdrachten is het begeleiden en wegwijs maken van collega's binnen de nieuwe bestelomgeving. Ook kun je gevraagd worden om namens het TCC deel te nemen aan Stichtingsbrede Europese aanbestedingen.


In deze functie heb je veel contact en afstemming met onder andere de Beleidsmedewerker Inkoop en facilitair, directeur bedrijfsvoering (jouw direct leidinggevende), collega's die zich bezighouden met het bestelproces (o.a. bestellers, controleurs en budgethouders), leveranciers.

Functievereisten

  • Je beschikt over minimaal mbo + werk- en denkniveau en hebt ervaring met bestel-/inkoopprocessen en financieel administratieve werkzaamheden.
  • Je hebt goede kennis van en ruime ervaring met Microsoft Office 365 en bent in staat te werken met administratieve en/of bestelapplicaties (ervaring met Proactis en Afas is een pré).
  • Je hanteert een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze, komt afspraken na en weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en daarmee de juiste prioriteiten te stellen. Uiteraard beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Met jouw enthousiasme en overtuigingskracht weet je anderen voor je te winnen. Bovendien sta je sterk in je schoenen en kun je het overzicht behouden.

Aanbod

Wij bieden een baan van 0,6 fte tot maximaal 0,8 fte. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd vanaf de start van het nieuwe schooljaar. Gaat het goed, dan zetten we het contract om naar een vaste aanstelling en je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; Maximaal € 2.961,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 6).


Jouw standplaats is locatie Potskampstraat. Hier zijn, naast jouw collega's op de financiële administratie, ook de staffunctionarissen gevestigd die verantwoordelijk zijn voor Personeelszaken, Communicatie en ICT.


Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 

  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan ongeveer 4450 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 570 medewerkers.


We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Onze kernwaarden zijn: keuzevrijheid, brede vorming, professionele leercultuur, betrokkenheid en band met de omgeving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmel College. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555