Docent media, vormgeving en ICT (MVI)

Ben jij docent op het gebied van media, vormgeving & ICT? Geniet jij van de inventiviteit van jongeren? Wil je vmbo-leerlingen voorbereiden op een vervolgopleiding in de creatieve sector? Kom dan het enthousiaste onderwijsteam versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je geeft lessen media, vormgeving & ICT aan vmbo-leerlingen. Denk hierbij aan lessen op het gebied van vormgeving & productie (o.a. audiovisueel, 2D, 3D, interactief) en ICT (o.a. hardware, software, infrastructuur).

Je zorgt ervoor dat leerlingen hun creativiteit en technische vaardigheden ontwikkelen, dat ze toekomstbestendig zijn en vol vertrouwen met hun (creatieve) vervolgopleiding kunnen starten.

Functievereisten

Je beschikt over een lesbevoegdheid voor het vak media, vormgeving en ICT of hebt affiniteit met het vak. Kennis van het Adobe Creative softwarepakket en/of affiniteit met ICT (Raspberry Pi / Arduino) is gewenst.

Aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,2 fte, tijdelijk ter ziektevervanging. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige baan (LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Je werkt in een jong, enthousiast team, dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en affiniteit heeft met het vmbo. Het team is constant op zoek naar verbeteringen en stelt daarbij de leerling centraal. Dit team staat bovendien open voor veranderingen en onderwijsvernieuwingen. Het team werkt met behulp van ICT-rijk onderwijs aan gepersonaliseerd onderwijs.

De Pius X College locatie aan de Van Renneslaan is een vmbo-school in een modern, goed geoutilleerd gebouw. Het is een dynamische school met veel mogelijkheden, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer. Onze slogan is 'Het gaat om jou!'. Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij hun hoog in het vaandel.

Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.200 leerlingen en 150 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen. De locatie Van Renneslaan telt circa 400 leerlingen en 60 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555